Κρατερός Κατσούλης: «ανήθικη η απόλυση της Κατερίνας από τον Alpha»

Θα παρουσιάσουν μαζί εκπομπή του χρόνου;

Κρατερός Κατσούλης: «ανήθικη η απόλυση της Κατερίνας από τον Alpha»

Για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου, ότι «κόβεται» η εκπομπή της ξέσπασε ο Κρατερός Κατσούλης, απαντώντας παράλληλα στις φήμες που τους θέλουν να παρουσιάζουν μαζί εκπομπή του χρόνου.

«Δεν ήταν λάθος (σ.σ. η απόλυση από τον Alpha). Ήταν ανήθικο. Λάθος είναι να παρκάρω τη μηχανή μου εκεί που αναγράφει η σηματοδότηση "Απαγορεύεται το παρκάρισμα".
Το να απολύσεις μια γυναίκα και όλους τους συνεργάτες μιας εκπομπής χωρίς καμία προειδοποίηση, σε μία εποχή που δεν αφήνεις το περιθώριο να κάνει κάτι άλλο, ενώ παράλληλα βρίσκεται λίγες μέρε�� πριν γεννήσει, είναι ανήθικο», είπε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, επισήμανε πως η Κατερίνα Καραβάτου δεν είναι η μόνη γυναίκα που αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο: «η Κατερίνα δεν είναι η μοναδική γυναίκα που της συνέβη αυτό. Απλώς, επειδή έκανε μια δουλειά που είχε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, ακούστηκε. Υπάρχουν χιλιάδες Ελληνίδες που το έχουν υποστεί».

Όσο για τα σενάρια που τον θέλουν την νέα σεζόν να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή μαζί με την καλή του;
«Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει. Έχουν υπάρξει συζητήσεις. Είναι μια ιδέα που μας φαίνεται ενδιαφέρουσα, αν και εφόσον είναι μία εκπομπή που θα μπορούσαμε να την υπερασπιστούμε και οι δύο», απάντησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top