Σφίγγα ο Σπύρος Σούλης για το καλοκαιρινό «Πρωινό ΑΝΤ1»

Δεν λέει κουβέντα μέχρι να πέσουν οι υπογραφές

Μιλιά δεν έβγαλε ο Σπύρος Σούλης για το καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1, όταν η κάμερα του STAR τον συνάντησε να πίνει τα ποτάκια του και να απολαμβάνει τα τραγούδια της φίλης του, Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

«Δεν μιλάω ποτέ για τη δουλειά. Πρώτοι από όλους πάντα στη δική μας δουλειά ανακοινώνουν τις αποφάσεις για τα προγράμματα οι άνθρωποι του καναλιού. Δεν είναι δική μου δουλειά, εγώ είμαι παρουσιαστής. Ποτέ δεν μιλάω πριν μιλήσει το κανάλι μου και το κανάλι μου δεν έχει μιλήσει ακόμα για κανένα», είπε.

Μπορεί πάντως να μην ξέρει ακόμα τι θα κάνει στα επαγγελματικά του και να είναι στο περίμενε και για το πότε θα οργανώσει τις διακοπές του, είναι όμως αισιόδοξος για την Ελλάδα και αυτό δε φοβάται να το πει.

«Πάντα ήμουν αισιόδοξος. Είμαστε δυνατός λαός οι Έλληνες. Είμαστε καλός λαός, θετικός, λαός, φιλότιμος, φιλόξενος και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε μια χαρά. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top