Ποια είναι η Σιλά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές;

Ο βίος και η πολιτεία της Τουρκάλας ηθοποιού

Ποια είναι η Σιλά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές;

Εμείς τη γνωρίσαμε πέρσι ως Εϊσάν στο τουρκικό σίριαλ «Ezel», φέτος όμως έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών ως… Σιλά. Ο λόγος για την Τουρκάλα ηθοποιό Τσανσού Ντερέ που έχει καταφέρει να γοητεύσει το κοινό με την τηλεοπτική της περιπέτεια.

Με ύψος 1,86 και κορμί που βάζει φωτιές αποτελεί το πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Τουρκία.

Ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο και το 2004 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Φανατικούς θαυμαστές απέκτησε στη χώρα μας πέρσι με το ρόλο της στο «Ezel», φέτος όμως σπάει κανονικά καρδιές.

Η Τσανσού Ντερέ έχει γεννηθεί στις 14 Οκτωβρίου 1980 στην Άγκυρα και έχει κάνει σπουδές στην αρχαιολογία. Το 2000 έλαβε μέρος στα καλλιστεία, κερδίζοντας τον τίτλο της Μις Τουρκίας και από εκεί ξεκίνησε η καριέρα της στις πασαρέλες της Γείτονος.

Το 2002 μετακομίζει στο Παρίσι και παίρνει μέρος σε αρκετές επιδείξεις γνωστών οίκων μόδας. Πρωταγωνίστησε σε αρκετά διαφημιστικά και πόζαρε για πολλά editorial μόδας.

Από το 2004 έως σήμερα έχει παίξει σε έξι τηλεοπτικές σειρές κι έχει εμφανιστεί σε τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες.

Φυσικά έχει απασχολήσει πολύ και με την πολυτάραχη προσωπική της ζωή. Στα 20 της διατηρούσε δεσμό με τον Γκοχάν Οζογκούζ , μέλος του συγκροτήματος Atena. Μετά το χωρισμό τους, ο άνδρας που τη σημάδεψε ήταν ο Νετζάτ Ισλέρ, ο οποίος έχει σπουδάσει φωτογραφία, υποκριτική και έχει εκδόσει τρία βιβλία. Επόμενος ήταν ο Εκάν Μπουλεγκέν με τον οποίο είχε σχέση για τρία χρόνια.

Η τελευταία της γνωστή σχέση ήταν με τον κωμικό ηθοποιό Τζεμ Γιλμάζ, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2005 έως το 2009. Πέρσι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει. Χώρισαν και πάλι και ο Γιλμάζ παντρεύτηκε σε χρόνο dt μια άλλη γυναίκα.

Φήμες θέλουν την Τσανσού να πληγώθηκε πολύ από την έκβαση της σχέσης της και να εξαφανίζεται από την Τουρκία για να μην βλέπει τον πρώην της με άλλη γυναίκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top