Έλληνες τραγουδιστές που έκαναν θραύση στην TV!

Δείτε τους να αφήνουν το μικρόφωνο για την υποκριτική

Έλληνες τραγουδιστές που έκαναν θραύση στην TV!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Τις πίστες και τις συναυλίες άφησαν για λίγο αγαπημένοι Έλληνες τραγουδιστές και ανέλαβαν χρέη… ηθοποιών σε γνωστά σήριαλ! Άλλοτε υποδυόμενοι τον εαυτό τους και άλλοτε όχι, οι καλλιτέχνες μας χάρισαν σπαρταριστές στιγμές, αποδεικνύοντας ότι έχουν ταλέντο και στην υποκριτική!

Καίτη Γαρμπή

Μετά από «περάσματα» ως guest σε διάφορα σήριαλ, η Καίτη υποδύθηκε την Αθηναία Πεθερά στο «Επτά Θανάσιμες Πεθερές»! Η τραγουδίστρια έπαιξε σε τρία επεισόδια την Καίτη Μαρίνη, η οποία αντιδρά στον γάμο του γιού της με Ουκρανή συνάδελφό της, την οποία βάζει να σκοτώσουν με… ανατρεπτικά αποτελέσματα.

Δέσποινα Βανδή

Ποιος δεν θυμάται τον ρόλο της Δέσποινας στους «Δύο Ξένους»; Κάνοντας την λαϊκή τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο της επαρχίας, η Δέσποινα «μάγεψε» με την φωνή και τους κοιλιακούς της, ως η γυναίκα που έκανε τον Τόλη (Αλέξανδρο Ρήγα) να… «αλλαξοπιστήσει»!

Χρήστος Αντωνιάδης

Στους «Δύο Ξένους» εμφανίστηκε και ο Χρήστος Αντωνιάδης, ως… ο εαυτός του! Εκτός, όμως, από τα τραγούδια του, ο Χρήστος ερωτεύτηκε τρελά την μέλλουσα σύζυγο ��ου Κωνσταντίνου Μαρκορά, Νίνα (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου) η οποία ολίγον τι ενέδωσε.

Γιώργος Μαζωνάκης – Δήμητρα Γαλάνη

Στα «Υπέροχα Πλάσματα» συνυπήρξαν ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Δήμητρα Γαλάνη, με τον πρώτο να υποδύεται τον εαυτό του και την δεύτερη την ιδιοκτήτρια του κυλικείου στη δισκογραφική του εταιρεία. Αποτέλεσμα της συνάντησης; Ένα απρόσμενο ντουέτο στο «Love Me Tender» του Elvis Presley!

Ο Γιώργος Μαζωάκης πήρε αργότερα μέρος και στο «Μίλα Μου Βρώμικα» ως υπάλληλος συνεργείου με κρυφό καημό να γίνει τραγουδιστής. Για να βγάλει έξτρα εισόδημα ασχολείται με τη νύχτα και ο δρόμος του τον έβγαλε στο bar της παρέας όπου και τραγούδησε.

Έλλη Κοκκίνου

Την διάσημη τραγουδίστρια στο «Κόκκινο Δωμάτιο» έκανε η Έλλη, την οποία απολαύσαμε σε περιπέτειες με τον σωματοφύλακά της. Άσχημα φερόταν η τραγουδίστρια στον Κώστα Σόμμερ, με τον οποίο, όμως, ήταν ερωτευμένη!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Αλκίνοος Ιωαννίδης

«Πέρασμα» από το «Αχ Ελένη» με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου έκανε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, την ώρα που ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πρωταγωνιστούσε στα «Μπακούρια» με τον Δημήτρη Πιάτα και, μάλιστα, σε ένα από τα επεισόδια έπαιξε με την πρωτοεμφανιζόμενη τότε Ελένη Μενεγάκη!

Άννα Βίσση

Τον εαυτό της με... αμνησία υποδύθηκε στο «Μίλα Μου Βρώμικα» η Άννα, σε ένα επεισόδιο το οποίο τελείωσε με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει την επιτυχία της «Στην Πυρά» εξ' ολοκλήρου στα κυπριακά!

Κι αν δεν σας έφτασαν οι παραπάνω, τότε να σας θυμήσουμε την Νατάσσα Θεοδωρίδου στο «Κάτι Τρέχει Με Τους Δίπλα», την Χρύσπα στην «Πολυκατοικία», την Καλομοίρα στην «Λάμψη», τον Διονύση Σχοινά στο «Πάτερ Ημών» αλλά και τον Γιάννη Σαββιδάκη πρωταγωνιστή στο «Της Ελλάδος Τα Παιδιά».

Δείτε στο βίντεο τους τραγουδιστές που έγιναν ηθοποιοί

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top