Η Oprah Winfrey τα «ξαναβρήκε» με τον 50 Cent!

Μετά από «βεντέτα» έξι ετών!

Η Oprah Winfrey τα «ξαναβρήκε» με τον 50 Cent!

Μπορεί για έξι ολόκληρα χρόνια 50Cent και Oprah Winfrey να ήταν «στα μαχαίρια», αλλά μια συνέντευξη του ράπερ στην αμερικανίδα παρουσιάστρια, ήταν ικανή να σπάσει μια και καλή τον πάγο ανάμεσα τους.

Ο ράπερ έκανε το πρώτο βήμα, και εμφανίστηκε στην εκπομπή «Next Chapter» της Oprah, στο κανάλι της «OWN», λέγοντας της πως «αυτό είναι ένα τερά��τιο κατόρθωμα για μένα και η παρουσία μου εδώ αποτελεί ορόσημο».

Οι δυο τους, βρίσκονταν τα προηγούμενα έξι χρόνια «στα χαρακώματα», μετά από δήλωση του 50Cent, που είχε πει πως «το κοινό της Oprah είναι οι γονείς του δικού μου κοινού, γι΄αυτό και δεν με νοιάζει ούτε η ίδια, ούτε η εκπομπή της», σνομπάροντας την δημόσια.

Η ίδια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης-συμφιλίωσης τους, δεν δίστασε να τον ρωτήσει γιατί έκανε αυτή τη δήλωση, με τον ράπερ να της εξηγεί πως θεωρούσε πως δεν τον συμπαθεί, μιας και οι απόψεις της για τον πολιτισμό, ήταν εντελώς διαφορετικές από την δική του καλλιτεχνική δουλειά.

Για να καταλήξει πως «αν δεν μπορώ να είμαι φίλος της, τουλάχιστον ας είμαι εχθρός της, ώστε να συνυπάρχουμε».

Τέλος καλό όλα καλά όμως για τους πρώην «εχθρούς» που «τα είπαν» και «τα βρήκαν», με την Oprah να του κάνει ολόκληρο αφιέρωμα στα παιδικά του χρόνια, και στο σπίτι όπου μεγάλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top