Συμφιλιώθηκαν on air Μενεγάκη - Τσαλίκης!

«Δεν γίνεται 13 χρόνια να σε γλύφω», της είπε ο τραγουδιστής

Συμφιλιώθηκαν on air Μενεγάκη - Τσαλίκης!
Πάνω απ’ όλα η φιλία για τον Γιώργο Τσαλίκη και την Ελένη Μενεγάκη: μπορεί ο τραγουδιστής να πήγε στην εκπομπή της την περασμένη Παρασκευή και εκείνη να μην τον έβγαλε, ωστόσο, σήμερα ήταν καλεσμένος της και… συμφιλιώθηκαν on air!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Γιώργος επρόκειτο να βγει στην Ελένη μία εβδομάδα πριν και να παρουσιάσει το νέο του τραγούδι, «Κόκκινη», ωστόσο, η παρουσιάστρια τον «έφαγε» τον χρόνο και τον τραγουδιστή δεν τον είδαμε. Μέσω Twitter του ζήτησε συγνώμη και εκείνος την συγχώρεσε.

«Είναι εδώ! Έχει έρθει όπως πάντα με το μεγάλο του υπέροχο χαμόγελο. Γιατί να μην το έχει ο Γιώργος μας; Έχει μια φανταστική οικογένεια, μεγαλώνει τρεις άντρακλες, στο μαγαζί του έχει επιτυχία, όλα καλά γύρω του» , είπε η παρουσιάστρια και έδωσε «πάσα» στον τραγουδιστή για το νέο του τραγούδι.

Μετά το «Κόκκινη», Γιώργος και Ελένη φιλήθηκαν σταυρωτά.
«Με συγχώρησες βρε;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια και εκείνος της απάντησε «κάνεις πλάκα; Δεν το λες στ’ αλήθεια αυτό το πράγμα».

«Σ’ αγαπάω τόσο πολύ και με έχεις βοηθήσει τόσο πολύ αυτά τα χρόνια… Δεν γίνεται να σε γλύφω 13 χρόνια!», συνέχισε ο τραγουδιστής, ο οποίος αποκάλ��ψε μεταξύ άλλων ότι κάθε φορά που γεννούσε η Ελένη, έλεγε στη σύζυγό του να… κάνει τεστ εγκυμοσύνης!


Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Τσαλίκη


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top