Στο BBC είδε πρώτη φορά την εμφάνισή της η νικήτρια της Eurovision

Τι είπε για το ατύχημα που είχε επί σκηνής;

Στο BBC είδε πρώτη φορά την εμφάνισή της η νικήτρια της Eurovision
Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι από το περασμένο Σάββατο η Loreen και ταξιδεύει από πόλη σε πόλη για να μιλάει για το τραγούδι της και τη νίκη της στη Eurovision.

Αφού να φανταστείτε η κοπέλα είναι τόσο busy που για πρώτη φορά είδε την εμφάνισή της σ��ον τελικό του Μπακού για πρώτη φορά καλεσμένη σε εκπομπή του BBC

Στη συγκεκριμένη εκπομπή μάλιστα η Loreen αποκάλυψε ότι είχε κι ένα μικρό ατυχηματάκι πάνω στη σκηνή, αφού κατάπιε μπόλικο από το τεχνητό χιόνι που έπεφτε ως εφέ την ώρα της εμφάνισής της.

«Είχα ένα ατύχημα… κατάπια αρκετό χιόνι. Ήταν πάνω που έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα της χορογραφίας, πήρα βαθιά ανάσα και κατάπια το χιόνι. Έκανε κάποιες τεχνικές ασκήσεις, αλλά έπρεπε να βήξω. Είναι μια ζωντανή εμφάνιση, οπότε όλα μπορούν να συμβούν», είπε.

Η Loreen τόνισε μάλιστα ότι με την εμφάνισή της ήθελε να στείλει κι ένα μήνυμα στον κόσμο.

«Ήθελα να είναι όλα απλά. Τη σημερινή εποχή που όλοι πρέπει να φοράνε φανταχτερά ρούχα, να συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο, εγώ ήθελα να είναι όλα απλά και ήρεμα. Γι’ αυτό και ήμουν ξυπόλυτη, σχεδόν άβαφη, τα μαλλιά μου ατημέλητα και δν είχα καθόλου φως για να μην φαίνεται το πρόσωπό μου», τόνισε.

Όταν μάλιστα οι παρουσιαστές της είπαν να δώσει καμία συμβουλή στη Βρετανία για να τα πάει καλύτερα στη Eurovision εκείνη απλά είπε ότι της άρεσε πάρα πολύ ο εκπρόσωπος της Αγγλίας, ενώ είχε τα καλύτερα να πει και για τις Ρωσίδες γιαγιάδες που βγήκαν δεύτερες.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top