Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπάρχει ένα φλερτ στη Νάξο! Βρήκα φοβερή παρέα!»

Τι λέει για τη σχέση που είχε όταν έκανε το καθημερινό πρωινό;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπάρχει ένα φλερτ στη Νάξο! Βρήκα φοβερή παρέα!»

Για ΟΛΑ μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στον Γιώργο Λιάγκα. Καλεσμένος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον "Real Fm", ο Γρηγόρης αποκάλυψε πως το τηλεοπτικό του μέλλον είναι «στον αέρα», ενώ παραδέχτηκε πως όντως έχει ένα φλερτ στη Νάξο.

Τι θα κάνει του χρόνου;

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω του χρόνου! Τελειώνει το συμβόλαιο μου τον Ιούλιο και δεν έχω μιλήσει καθόλου με το Mega. Κάναμε μια πρώτη συζήτηση-κουβέντα!»

Όνειρο του όπως λέει, είναι «ένα late night show. Αυτό είναι το τρελό μου όνειρο! Το θέλω καθημερινό αυτό. Όλο το concept που έχω φτιάξει στηρίζεται πολύ λίγο στον καλεσμένο. Εγώ κινώ την όλη ιστορία!»

Τι λέει για τα πολλά λεφτά που πολύς κόσμος τον «κατηγορεί» πως έχει πάρε όλ΄αυτά τα χρόνια;

«Κανείς δεν ξέρει τι έχω ζήσει και από πού έχω ξεκινήσει εγώ. Επέλεξα να μην μπω σε κάποια δημόσια υπηρεσία κάποτε. Με ρίσκο πολύ μεγάλο κάθε χρόνο να είμαι άνεργος! Για 10 χρόνια, έπαιρνα 200.000 δραχμές με δυο εκπομπές στο TV Μακεδονία, και στην ΕΡΤ3 πήρα 400.000 δραχμές. Και μετά κατέβηκα στην Αθήνα χωρίς να ξέρω κανέναν. Η εκπομπή «στην Πρίζα» πήγε χάλια και μάζευα τις βαλίτσες μου ώστε να φύγω για μετανάστης! Ντρεπόμουν να γυρίσω πίσω στη Θεσσαλονίκη ηττημένος! Τελικά πήγα στο Mega και μετά ξεκίνησε αυτή η επιτυχία. Αυτά τα 12-13 χρόνια κανείς δεν ήταν κοντά μου όταν ας πούμε δεν υπήρχε φράγκο στην τσέπη. Ο κόσμος πάντα στο μυαλό του νομίζει ότι έχεις χρήματα».

Μιλά πρώτη φορά για το φλερτ που έχει στη Νάξο:

«Έχω βρει μια πολύ ωραία κατάσταση στη Νάξο! Ένα φλερτ υπάρχει!Βρήκα φοβερή παρέα και λέω να μείνω εκεί φέτος το καλοκαίρι. Λέω ν΄ανοίξω και ένα beach bar κάτω στη Νάξο».

Τέλος, μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν έκανε πρωινό και είχε σχέση μες τη δουλειά του:

«Είχα σχέση μες τη δουλειά μου και ήταν πολύ δύσκολο, ειδικά τις στιγμές του καυγά. Δεν μπόρεσα να παίξω θέατρο σε αυτό. Από εκεί κι έπειτα άρχισε να τελειώνει η σχέση μου με το καθημερινό κοινό. Με βλέπαν όλοι και μου έλεγαν είσαι πολύ στεναχωρημένος. Πλήρωσα το τίμημα να μην μπορώ να είμαι ηθοποιός! Δεν μπορούσα να πηγαίνω το πρωί να εργάζομαι και να μην είμαι καλά με τον άλλο δίπλα!»

Παραδέχεται δε, πως μπορεί στις σχέσεις να κάνει πολλά λάθη, αλλά ποτέ δεν έχει απατήσει:

«Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη στις σχέσεις. Είμαι πολύ πιστός, δεν απατάω. Μπορεί να κοιτάξω όμορφα μια κοπέλα και να τη φλερτάρω. Αλλά όχι με πονηρό τρόπο. Δεν μου λείπει το sex. Μ΄αρέσει πάρα πολύ να είμαι πιστός, και ειδικά αυτά τα χρόνια! Έκανα κι εγώ τις βλακείες μου από τα 18 έως τα 28».

Όσο για την άποψη που έχει για τον γάμο;

«Ο γάμος είναι σαν την πολιορκία. Όσοι είναι μέσα θέλουν να βγουν έξω, και όσοι είναι έξω θέλουν να μπουν μέσα! Είναι πολύ δύσκολο να είσαι 24 ώρες το 24ωρο μ΄έναν άν��ρωπο».

Κάντε κλικ και δείτε το video...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top