Λευτέρης Λαζάρου: «δεν νομίζω ότι μου έκανε καλό η τηλεόραση»

Γιατί δεν θα αναλάμβανε την μαγειρική σε πρωινάδικο;

Λευτέρης Λαζάρου: «δεν νομίζω ότι μου έκανε καλό η τηλεόραση»
«Νομίζω ότι εγώ έκανα καλό στην τηλεόραση με τον χαρακτήρα που έδειξα. Δεν νομίζω ότι εμένα μου χρειαζόταν η τηλεόραση για να γίνω γνωστός. Ο κόσμος με ήξερε», δήλωσε ο Λευτέρης Λαζάρου, προσθέτοντας ότι του έχουν προτείνει δική του εκπομπή μαγειρικής και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα αναλάμβανε την μαγειρική σε πρωινή εκπομπή.

Ο σεφ και κριτής του «Master Chef» ήταν κατηγορηματικός για όσα αποκόμισε από την τηλεόραση: «ίσως αυτό που συνέβη ήταν ότι από γνωστός έγινα αγαπητός. Το αυθεντικό είναι αυτό που πρέπει να έχει κάποιος στη ζωή και αυτό εκτιμά ο κόσμος. Αν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, κάποια στιγμή ο κόσμος θα σε καταλάβει».

«Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για δική μου εκπομπή, αλλά τα κανάλια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν τα δικά τους προβλήματα, οπότε είναι λίγο out να το συζητήσουμε αυτό», συνέχισε ο κ. Λαζάρου.

Όσο για το ενδεχόμενο να τον δούμε να μαγειρεύει σε πρωινή εκπομπή;
Ο σεφ μάλλον το απορρίπτει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «μόνο αν μου δοθεί αρκετός χρόνος! Αλλά δεν νομίζω ότι το κοινό στο οποίο εγώ απευθύνομαι είναι το κοινό του πρωινού. Για να πω αυτά που ξέρω και τα μυστικά μου θέλω χρόνο και, επειδή οι πρωινές εκπομπές είναι πολλά πράγματα μαζί, δεν διαθέτουν χρόνο στους μάγειρες, οπότε δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο».

Tέλος, ο Λευτέρης Λαζάρου διευκρίνισε πως το νέο «Master Chef» δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, κάτι που ελπίζει να γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να το δούμε στις οθόνες μας από Οκτώβριο.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top