Μέχρι και striper έφεραν για τη γιορτή της Ελένης!!!!

Οι εκπλήξεις που επεφύλαξαν στην παρουσιάστρια στο «Όλα 12»

Μέχρι και striper έφεραν για τη γιορτή της Ελένης!!!!
Ε… πώς και πώς την περίμεναν την Ελένη Μενεγάκη στο «Όλα 12», είπαν να την περιποιηθούν εκεί στον ΑΝΤ1. Όπως έγραψε και το star.gr η Ελενίτσα τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι, οπότε έπρεπε και οι παρουσιαστές να της το ανταποδώσουν. Αφήστε που ήταν και η γιορτή της και δεν μπορούσε να φύγει με άδεια χέρια.

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις εκπλήξεις επεφύλαξαν στο Ελενάκι. Κάποιες από αυτές τις καταευχαριστήθηκε για κάποιες άλλες πάλι έγινε κατακόκκινη από ντροπή.

Όπως ας πούμε για τον striper που πετάχτηκε μέσα από ένα κουτί δώρου και άρχισε να πετάει σιγά, σιγά και άκρως αισθησιακά τα ρούχα του, μπροστά στα έντρομα μάτια της παρουσιάστριας.

«Παιδιά μην κάνει striptease μπροστά μου, ντρέπομαι», έλεγε και ξαναέλεγε η Ελενίτσα, σκουπίζοντας με τρόπο τον κρύο ιδρώτα που άρχισε να τη λούζει. Όταν δε ο striper έβγαλε το πουκάμισό του, έντρομη παρακαλούσε τους παρουσιαστές να σταματήσει μέχρι εκεί και να μην πάει… παρακάτω!!!!

Ούτε μια ματιά δεν του έριξε του ανθρώπου και ας τα έδινε όλα στο πλατό της εκπομπής. Σιγά όμως μην την άφηνε ο Θέμος έτσι. Με δική του παρότρυνση ο striper ολοκλήρωσε το show του και όταν έμεινε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα, πλησίασε απειλητικά την Ελενίτσα, αναγκάζοντάς την να φύγει από το πλατό… τρέχοντας!!!!!!!

Νωρίτερα, είχε πάει στην εκπομπή για να τραγουδήσει μόνο για την Ελένη ο καλός της φίλος, Γιώργος Τσαλίκης, ενώ της μαγείρεψε εκεί, επί τόπου το αγαπημένο της καυτερό, γλυκόξινο κοτόπουλο, ο Βασίλης Καλλίδης, με το Λενιώ να βογκάει από ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά που δοκίμαζε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top