Ε. Μενεγάκη:"Σήμερα είμαι ευτυχισμένη. Πέρασα πολύ δύσκολα"

Η πρώτη της συνέντευξη μετά το διαζύγιο και η σχέση της με τον Ματέο

Ε. Μενεγάκη:"Σήμερα είμαι ευτυχισμένη. Πέρασα πολύ δύσκολα"

Πρώτη ανάρτηση: 22/5/2012 - 02.29

Για όλα, μα για όοολα μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της συνέντευξη μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο και την νέα της σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο. Τίποτα δεν άφησε ασχολίαστο!

«Αν δεν είσαι καλά πρέπει να χωρίζεις»

«Μου αρέσει να είμαι προγραμματισμένη, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη. Τίποτα δεν ήταν εύκολο», είπε αναφερόμενη στον χωρισμό της και το νέο της «ξεκίνημα». «Το πώς έγινε δεν μπορώ να το απαντήσω. Πρέπει να χωρίζεις αν δεν είσαι καλά, αλλά δεν πρέπει αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό που σε περιμένει… Όταν σταματάει να δίνει χαρά ο ένας στον άλλο και δεν μπορούν να είναι καλά και οι δύο σε μια σχέση, καλό είναι να χωρίζεις, αλλά μόνο αν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Εγώ δεν ήξερα αν θα το άντεχα… Σήμερα που έχουν περάσει τόσα χρόνια και τα παιδιά μου είναι καλά και ε��ώ ξαναβρήκα την Ελένη λέω «εντάξει». Έτσι έπρεπε να γίνει και είμαστε καλύτερα και οι δύο»…

«Τα είδα όλα πριν δύο χρόνια»

«Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει σε σχέση με τρία χρόνια πριν. Το σίγουρο είναι ότι σάλταρα και από θέμα υγείας και από θέμα ψυχολογίας… Έμεινα καιρό κλειδωμένη στο σπίτι μου. Μου πήρε πολλούς μήνες … Ήθελα να σταματήσω την εκπομπή. Ένιωθα ότι δεν την βγάζω και τότε ήρθε η πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου… Είχα δύο χρόνια ακόμα μπροστά μου και μου πρότειναν να συνεχίσω και μετά και έλεγα «δεν γίνεται»… Αφού είμαι εδώ είμαι περισσότερο δυνατή», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Με τρόμαξε η tv»

«Ο καθένας περνάει τη φάση στο σπίτι του. Όταν όμως είναι ένα άτομο προβεβλημένο αυτό γιγαντώνεται… Τρόμαξα με την τηλεόραση κάποια στιγμή, νόμιζα ότι θα με κατασπαράξει… Γενικώς όταν βλέπω άτομα της τηλεόρασης να έχουν εμμονή με άλλα άτομα τρομάζω και σκέφτομαι μήπως το έχω κάνει και εγώ», είπε η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι ουδέποτε επενέβη για να σταματήσουν οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται με τα προσωπικά της, παρά μόνο σε ότι είχε να κάνει με τα παιδιά της.

«Μόνο με τα παιδιά μου έβαλα όριο. Σε όλα τα άλλα είπα «βαράτε»… Ευτυχώς στα παιδιά δεν έφτασε τίποτα. Είχα κλειστή την τηλεόραση, περιοδικά δεν έμπαιναν στο σπίτι», εξήγησε και πρόσθεσε ότι αυτό που βοήθησε ήταν το γεγονός πως τα παιδιά ήταν μικρά.

«Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ο δικός μου ο χωρισμός έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Είχε τόσο ενδιαφέρον; Έχουν χωρίσει και άλλοι γνωστοί. Δεν καταλαβαίνω γιατί τράβηξε τόσο…», αναρωτιέται ακόμα η Ελένη και εξηγεί:

«Εγώ που είμαι και στον χώρο σοκαρίστηκα όταν ο Κωστόπουλος βγήκε και είπε ότι τα έχασε όλα. Βγήκε μίλησε και έληξε το θέμα. Εμάς όχι. Ίσως ήταν λάθος το πώς το χειριστήκαμε, αλλά παραέγινε θέμα».

«Είμαι ευτυχισμένη»

Η Ελένη δεν δίστασε να πει ότι σήμερα είναι καλά. «Αν μπορείς να το πεις αυτό ναι, είμαι ευτυχισμένη. Νιώθω αυτό που νιώθουν όλοι. Ζω στιγμές ευτυχίας. Και να σου πω κάτι, όταν περνάς φουρτούνες το ζεις και περισσότερο αυτό. Είναι πιο έντονο»…

«Εγώ πάντα δύο- τρεις φίλους είχα, όχι παραπάνω»

«Όλοι έχουμε ελαττώματα. Όλοι περνάμε τις φάσεις μας, οι φιλίες δεν χαλάνε», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης για να εξηγήσει πώς μιλάει ακόμα στους δημοσιογράφους, που αυτά τα χρόνια ασχολούνταν τόσο πολύ μαζί της.

Όταν όμως η Ελένη λέει «όλοι», μάλλον δεν εννοεί «όλοι», αφού δεν παρέλειψε να εξηγήσει ότι «Έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο, αλλά πολύ κοντινά μου πρόσωπα δεν είναι πάνω από δύο- τρία άτομα. Πάντα τόσα ήταν, απλά παρασυρόμαστε μερικές φορές, επειδή περνάμε καλά και μπερδευόμαστε».

Φυσικά η σπόντα πήγαινε σε πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο ακούει στο όνομα «Τζένη Μπαλατσινού».

Με την Δέσποινα Βανδή και την Τζένη Μπαλατσινού δεν ήταν η ίδια κατάσταση. Με την Δέσποινα δεν είναι ότι δεν μιλάμε και δεν θα ξαναμιλήσουμε. Απλά χαθήκαμε. Με την Τζένη είναι άλλη περίπτωση. Δεν μου άρεσε πώς το χειρίστηκαν το θέμα… Ήταν οικογενειακό. Χειρίστηκαν άκομψα την σχέση που είχαμε. Έβαλαν τα επαγγελματικά πάνω από τη φιλία μας…».

«Με τον Κωστόπουλο μίλησα ξανά»

«Στον Πέτρο Κωστόπουλο έστειλα ένα μήνυμα όταν βγήκε και μίλησε για την χρεοκοπία του. Ουδέποτε πριν μιλούσαμε με τον Πέτρο στο τηλέφωνο, αλλά περισσότερο με την Τζένη. Κάναμε πλάκα στο σπίτι, αλλά μέχρι εκεί… Όμως αισθάνθηκα την ανάγκη να του στείλω μήνυμα (μετά την αποκάλυψη του). Δεν θα τον έπαιρνα τηλέφωνο, είναι άκομψο την στιγμή που ο άλλος υποφέρει να τον παίρνεις».

«Θα ξαναρχόμουν στον Ant1»

«Αν δεν είχα κάποιο συμβόλαιο ή πρόταση από τον Alpha πραγματικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να έρθω στον Ant1, ούτε να μιλήσω επαγγελματικά με τον Γιάννη Λάτσιο».

Το παράπονο της για το twitter

Η Ελένη δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το νέο της χόμπι, το twitter, το οποίο ωστόσο της δυσκολεύει την ζωή. «Αχ τι έχω πάθει με αυτό το twitter. Έχω κάνει πολλά λάθη, αλλά μ' αρέσει τελικά. Μπορώ να μιλάω με τον κόσμο… Κάνω όμως πολλά λάθη, άλλα γράφω, άλλα βγαίνουνε!», είπε. Πάντως η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι στην "περιπέτειά" της ο κόσμος σοκαρίστηκε, διχάστηκε, αλλά σήμερα είναι δίπλα της...

Μόνο για τον Ματέο Παντζόπουλο δεν θέλησε να μιλήσει η Ελένη, για να μην παρεξηγηθούν αυτά που θα πει...Λέξη δεν της πήρε ο παρουσιαστής.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top