Τα ειρωνικά σχόλια Σκορδά – Λιάγκα για τη Μανωλίδου

Τι ρουσφέτι θέλει ο παρουσιαστής από τον Α. Γεωργιάδη;

Τα ειρωνικά σχόλια Σκορδά – Λιάγκα για τη Μανωλίδου

Κρατάει χρόνια αυτή κολόνια. Για ποιο πράγμα μιλάμε; Μα για τη… «συμπάθεια» που τρέφει τόσο ο Γ. Λιάγκας, όσο και η Φ. Σκορδά για την Ευγενία Μανωλίδου.

Την έπιασε λοιπόν η κάμερα της εκπομπής την Ευγενία στο bazaar που ετοίμασε η Δ. Βανδή για το Χαμόγελο του Παιδιού και είπε η γυναίκα ότι δεν έχει δει το Junior Master Chef και ότι πήγε μόνη της με τα παιδιά γιατί ο Άδωνις έχει πάρα πολύ δουλειά. Τι το’ θελε;

Άρχισαν στο Πρωινό mou, με προεξέχουσα τη Σ. Σταμάτη να λένε ότι αποκλείεται να μην έχει δει το Junior Master Chef , ότι γίνεται τόσος ντόρος , ότι είναι το επόμενο project μετά το δικό της και άλλα τέτοια.

«Εγώ την πι��τεύω τώρα την Ευγενία ότι δεν το έχει δει γιατί είναι κυρία Υπουργού», είπε.

«Γιατί θέλεις κάτι από το Ναυτιλίας, καμιά εξυπηρέτηση;», τον ρώτησε η Σταμάτη, ενώ στη Φαίη έκανε άλλο πράγμα εντύπωση που το’ λέγε και το ξανάλεγε.

«Πολλή δουλειά όμως ο Άδωνις», είπε η Φαίη και ο Λιάγκας συμπλήρωσε μες στην ειρωνεία: «Κυνηγάει κάτι πλοία με λαθρομετανάστες»!!!!

Κι εκεί που είπαμε κι εμείς ότι εντάξει σταμάτησαν οι ειρωνείες για την… «Μπουμπούκα» πετάγεται και πάλι η Φαίη και λέει:

«Δουλεύει πάντως ο Άδωνις πολύ. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί… Δουλεύει ο Άδωνις»!!!

Πω, πω,πω φαρμάκι!!! Παιδιά προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top