Σ. Μαλέλης:«δεν ξέρω πόσα και ποια κανάλια θα αντέξουν την κρίση»

Τι αναφέρει για την κρίση στα media και την πολιτική

Σ. Μαλέλης:«δεν ξέρω πόσα και ποια κανάλια θα αντέξουν την κρίση»

Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR μίλησε για το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης , για τα οικονομικά αδιέξοδα, την πολιτική και αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδια του.

Ποιο κανάλι νίκησε την οικονομική κρίση
«Νομίζω ότι όλα τα κανάλια ήταν χαμένα αυτή τη σεζόν. Δεν ξέρω πια πόσα κανάλια μπορούν να αντέξουν. Ζούμε έναν απίστευτο εφιάλτη. Δεν ξέρω ποια κανάλια θα υπάρχουν του χρόνου, δεν ξέρω αν υπάρχουμε και εμείς. Θεωρώ πολύ σπουδαίο ότι μέσα σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο πολιτικό χρόνο, το δελτίο ειδήσεων του STAR άντεξε και μάλιστα είχε και άνοδο. Αλλάζει πια ο Έλληνας, το είδαμε και από τον τρόπο που ψήφισε στις εκλογές. Θα δούμε τι έχει πεθάνει και τι δεν έχει πεθάνει όταν κατασταλάξουν τα πράγματα, τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε».

Εξελίξεις στην πολιτική
«Ήταν ένα μήνυμα οργής του ελληνικού λαού ενάντια στα δύο μεγάλα κόμματα και ενάντια στο πελατειακό σύστημα. Ήταν μια ψήφος εμπιστοσύνης στην Αριστερά, την οποία κάλεσε να παίξει έναν πιο σημαντικό ρόλο και να μην είναι ένα κομμάτι διαμαρτυρίας. Επίσης, ο λαός έδωσε εντολή να υπάρξουν συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων και να εξαλειφθεί ο δικομματισμός».

Υποψηφιότητα στις εκλογές

«Μου πρότειναν να βάλω υποψηφιότητα, αλλά δεν μπορώ να εγκαταλείψω το κανάλι, που έχει προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται πάνω μου και εγώ θα πάω να το παίξω βουλευτής; Είμαι συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη-ούτε βγαίνω να το φωνάξω , ούτε να το εκμεταλλευτώ».

Το «εγέρθητω» της Χρυσής Αυγής
«Δεν έχω σχέση με τους Χρυσαυγίτες, δεν θέλω να τους βλέπω στα μάτια μου».

Θα κάνουν την ανατροπή οι άνθρωποι της τηλεόρασης;
«Μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια, αλλά τι προσπάθεια να κάνουμε όταν καταρρέει η οικονομία; Ούτε μπορούν να κοπούν άλλο οι μισθοί, ούτε μπορούν να γίνουν άλλες περικοπές».

Για το κόψιμο της Νικολέττας Ράλλη
«Δεν ήταν μόνο περικοπή το θέμα της Ράλλη. Η εκπομπή δεν πήγαινε όπως περιμέναμε , παρά τις προσπάθειες που κάναμε και εγώ και οι συνεργάτες μου. Μερικές κινήσεις είναι θέμα επιβίωσης. Δεν είχα την πολυτέλεια να την κρατήσω».

Εκπομπές που ξεχώρισαν
«Οι Ράδιο αρβύλα, ο Λάκης Λαζόπουλος, το δ��δυμο Λιάγκας-Σκορδά, ανέβηκε το δελτίο Αντ1 και θεωρώ επιτυχία και τη δυναμική που δείχνει η Μελέτη απέναντι στη Μενεγάκη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top