Λάουρα Νάργες: «Προδόθηκα από ανθρώπους που νόμιζα ότι ήταν φίλοι»

Οι δυσκολίες στην Ελλάδα και τα επαγγελματικά της σχέδια

Λάουρα Νάργες: «Προδόθηκα από ανθρώπους που νόμιζα ότι ήταν φίλοι»
Χωρίς δισταγμό μίλησε η Λάουρα Νάργες για το πόσο της λείπει η οικογένεια της και πόσο έχει πληγωθεί από φίλες που την πρόδωσαν.

Όπως όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή της ζωής τους έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες, έτσι και το κορίτσι του «Όλα 12» δηλώνει πως «έχω απογοητευτεί και προδοθεί από ανθρώπους που πίστευα ότι ήταν φίλοι μου. Είχα δώσει δικαίωμα να με εκμεταλλευτούν και μου γύρισε πισώπλατα».

Η Λάουρα μίλησε επίσης και για τα επαγγελματικά της αποκαλύπτοντας ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι η παρουσίαση. «Φαντάζομαι τον εαυτό μου στην παρουσίαση. Σίγουρα θα είμαι σε εκπομπές που έχουν χαμόγελο. Αυτό που ξέρω είναι πως δεν θα άντεχα να δω τις πολιτικές εκπομπές», είπε. Επομένως, μην περιμένετε να την δείτε σε πολιτική εκπομπή!

Η παρτενέρ του Θέμου παράλληλα με την εκπομπή «ΟΛΑ 12» είναι στον δεύτερο χρόνο μιας δημοσιογραφικής σχολής και όπως λέει: «φέτος έχω κάνει την απόλυτη πρακτική στον Θέμο. Αν συγκρίνω τον εαυτό μου με πέρυσι έχω αλλάξει. Μέσα από το “ΟΛΑ “μαθαίνω να παίρνω συνεντεύξεις»!

Τι σκέφτεται να κάνει με το που τελειώσει η εκπομπή;
Η ίδια λέει «θα πάω στη Γερμανία , στην οικογένεια μου. Όταν περνάω δύσκολα κάποιες φορές μου λείπουν πολύ οι δικοί μου. Πλέον μένω τέσσερα χρόνια εδώ οπότε και αρχίζω να το συνηθίζω».

​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top