Δεν θα μεταδοθούν αύριο Τετάρτη 02/05 εκπομπές και ειδήσεις

Νέα απεργία των τεχνικών της τηλεόρασης

Από τις 06:00 π.μ το πρωί της Τετάρτης 02 Μαΐου έως τις 06:00 π.μ της Πέμπτης 03 Μαΐου δεν θα μεταδοθούν εκπομπές και ειδήσεις στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η ΕΤΙΤΑ θα προχωρήσει σε 24ωρη απεργία αναφέροντας χαρακτηριστικά:

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ από ώρα 06.00 π.μ. της Τετάρτης 2 Μαίου έως ώρα 06.00 π.μ. της Πέμπτης 3 Μαίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας απαιτούμε:

Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control.

Σε κάθε ��λλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top