«Ήθελα να εγκαταλείψω την υποκριτική επειδή με απάτησε ο άντρας μου»

Η Sandra Bullock παραδέχεται πόσο πολύ πληγώθηκε!

«Ήθελα να εγκαταλείψω την υποκριτική επειδή με απάτησε ο άντρας μου»
Για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε όταν έμαθε πως ο σύζυγος της την απατά, μίλησε η Sandra Bullok.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, παραδέχτηκε πως συγκλονίστηκε τόσο πολύ από την απιστία του, που έφτασε στο σημείο να θέλει να εγκαταλείψει τα πάντα! Μέχρι και την υποκριτική.

Αναφερόμενη στο διαζύγιο της το 2010, η 47χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε πως «ήμουν ανεπανόρθωτα πληγωμένη. Ειλικρινά, θεωρούσα πως δεν ήμουν σε θέση ούτε να δουλέψω, ούτε καν να κάνω ένα βήμα παραπέρα. Δεν ένιωθα έτοιμη».

Τραγική ειρωνία; η Bullock, ανακάλυψε πως ο σύζυγος της την απατά με το μοντέλο Michelle “Bombshell” McGee, μόλις λίγες ημέρες αφότου βραβεύτηκε με το Όσκαρ της «Καλύτερης Ηθοποιού» για το 2010.
Μάλιστα στην ευχαριστήρια ομιλία της, είχε εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της στον σύζυγο της Jesse James, και του είχε πλέξει ολόκληρο εγκώμιο, χωρίς να γνωρίζει πως όσο διάστημα εκείνη προωθούσε την ταινία της, εκείνος καλοπερνούσε με το νεαρό μοντέλο.

Ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος γιατρός, και πλέον η 47χρονη ηθοποιός είναι στα καλύτερα της. Όχι μόνο το έχει ξεπεράσει, αλλά είναι πιο όμορφη από ποτέ.

*Κάντε κλικ στο video και δείτε ��η στιγμή που η Sandra Bullock κερδίζει το Χρυσό Αγαλματίδιο, δίπλα της κάθεται ο πρώην σύζυγος, κι εκείνη αρχίζει να τον ευχαριστεί, έχοντας πλήρη άγνοια για τις... "δραστηριότητες" του όσο εκείνη έλειπε για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top