«Η σχέση μου δεν είναι για τα περίπτερα»

Τί λέει η Σμαράγδα Καρύδη για την τηλεόραση και τα κασέ;

«Η σχέση μου δεν είναι για τα περίπτερα»

Η Σμαράγδα Καρύδη στην σκηνή είναι μια γυναίκα «στα πρόθυρα νευρικής κρίσης». Στην ζωή της, όμως, είναι πολύ πιο ήρεμη και πολύ πιο κατασταλαγμένη. Και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να απαντήσει σε όλα.

Για παράδειγμα, γίνεται πολύς ντόρος με το εάν είναι μόνη της ή σε μια σχέση. «Τα έχουμε λύσει όλα τα προβλήματά μας κι αυτό που καίει τον κόσμο είναι αν είμαι μόνη ή σε μια σχέση. Πές το μου αυτό! Το με ποιον είμαι – γιατί δεν είμαι μόνη μου κι είμαι καλά, αυτό θα σου το απαντήσω! – αφορά εμένα και τον σύντροφό μου κι όχι τα περίπτερα, τα μεσημεριανά, τα πρωινά και τα περιοδικά!»

Η Σμαράγδα δεν αρνήθηκε ότι (φυσικά) και έχει συρθεί στα πατώματα για έναν άνδρα: «Όλα έχουν συμβεί… πότε σέρνεσαι, πότε σέρνονται για σένα. Εχω συρθεί και μάλιστα άσχημα, έχω γίνει «χώμα»!

Απαντά επίσης γιατί έμεινε εκτός τηλεόρασης: «Περνάει την απόλυτη κρίση και καμπή της η τηλεόραση, κακά τα ψέματα. Γύρισε την πλάτη της στην μυθοπλασία – μεγάλο λάθος αυτό – και αποθέωσε την προχειρότητα – κι αυτό λάθος, που το πληρώνουμε όλοι στο τόσο κακό πρόσωπο που έχει. Είναι στα όρια της απόλυτης φτήνιας η τηλεόρασή μας πια».

Κεφάλαιο κασέ: Εχουν πέσει στα τάρταρα: «Το μαθαίνω από φίλους και συναδέλφ��υς, αλλά δεν είναι το πρόβλημα εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και χαμηλό κασέ να κλείσεις, δεν παίρνεις πια τα λεφτά σου. Αυτός είναι ο εφιάλτης των ηθοποιών, κάνουν δουλειές και δεν ξέρουν πότε και κυρίως αν θα πάρουν τα χρήματά τους».

Πηγή: TV Εθνος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top