Η Kate Middleton φόρεσε την ίδια τουαλέτα με την… Diana!

«Ανατριχιαστική» η ομοιότητα με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα

Η Kate Middleton φόρεσε την ίδια τουαλέτα με την… Diana!
Το πρωί, σας γράψαμε για την καταπληκτική τουαλέτα του οίκου «Alexander McQueen», με την οποία εμφανίστηκε η Kate Middleton στα βραβεία «Sun Military».

Η Δούκισσα του Cambridge, άφησε τους πάντες άφωνους με το εφαρμοστό βελούδινο μαύρο φόρεμα, που αναδείκνυε την ψηλόλιγνη και πολύ γυμνασμένη σιλουέτα της.

Το γνωρίζατε όμως πως παρόμοια τουαλέτα είχε φορέσει πριν από τριάντα χρόνια ΚΑΙ η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana;
Η ομοιότητα είναι εκπληκτική έως… ανατριχιαστική! Την παρόμοια τουαλέτα, είχε φορέσει το1981 η αδικοχα μένη πριγκίπισσα, στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως αρραβωνιαστικιά του Καρόλου, στην Royal Opera House.

Την είχαν δημιουργήσει οι σχεδιαστές του νυφικού της «Elizabeth&David Emmanuel», και μετά το θάνατο της, πουλήθηκε σε δημοπρασία για το ποσό των 192.000 λιρών!
Μέχρι και το ζαφειρένιο δαχτυλίδι στο χέρι της Diana, είναι ίδιο με αυτό που φόρεσε χρόνια αργότερα η Catherine Middleton!

Nα σημειώσουμε μάλιστα, πως είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του William επιλέγει ένα τόσο τολμηρό –για τα δεδομένα της- φόρεμα, το οποίο αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και είναι πολύ στενό πάνω της.
Θεά η Catherine, θεά και η Diana. Η μόνη τους διαφορά; τα μαλλιά, αλλά και η αίσθηση θηλυκότητας που αποπνέουν στις φωτογραφίες οι δυο πριγκίπισσες.

Οι ειδικοί, ανέφεραν χαρακτηριστικά στα ξένα tabloids, πως «η Diana, δεν ήταν αρκετά γυναίκα τότε για να υποστηρίξει ένα τέτοιο φόρεμα. Έμοιαζε με κοριτσάκι, σε αντίθεση με την Catherine που δείχνει πια ώριμη γυναίκα!»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top