Διακοπές στη Μύκονο η Ευγενία Μανωλίδου

Παιχνίδια στην πισίνα με τον Άδωνη και τα παιδιά τους

Διακοπές στη Μύκονο η Ευγενία Μανωλίδου

Στη Μύκονο βρίσκεται η Ευγενία Μανωλίδου με την οικογένεια της και χαλαρώνει στην πισίνα του ξενοδοχείου που μένει.

Η Ευγενία Μανωλίδου φορώντας ένα κοραλλί φόρεμα, που τονίζει το μαύρισμα της, διαβάζει ένα βιβλίο στη σκιά, ενώ την ίδια ώρα ο Άδωνις απολαμβάνει το μπάνιο του, στην πισίνα μαζί με τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις στιγμές των καλοκαιρινών διακοπών καθώς ο χρόνος που περνούν όλοι μαζί είναι πολύτιμος. Άλλωστε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας είναι αυξημένες. Όμως, μπορεί η Ευγενία να μπήκε στην κουζίνα για τα καλά, τον Άδωνη, όπως φαίνεται, πως τον έχει σε πρόγραμμα διατροφής!

Η Ευγενία έχει πάρει το ρόλο της στα σοβαρά. Μπορεί ακόμα να μην έχει βάλει τον σύζυγό της να δοκιμάσει τις συνταγές του τηλεπαιχνιδιού που θα παρουσιάσει όμως είναι αποφασισμένη να γίνει «Masterchef» στο σπίτι.

«Επιστρέφοντας από τις διακοπές σίγουρα θα τις δοκιμάσει. Έχω αναθεωρήσει πλήρως την άποψη μου για την μαγειρική» λέει η Ευγενία.

Η παρουσιάστρια-χορευτρια Ευγενία περίμενε πως και πως τις καλοκαιρινές της διακοπές και δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα που φροντίζει την οικογένεια της.

Σε λίγες ημέρες η οικογένεια Γεωργιάδη επιστρέφει και πάλι στην Αθήνα καθώς η Ευγενία πρέπει να μπει και πάλι στην Κουζίνα στις αρχές του Αύγουστου.


Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί...


Πρώτη καταχώρηση: 29/07/2010 - 19.37

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top