Οι πιο «καυτοί» εργένηδες της showbiz

Τι λένε για τον έρωτα και ποιά είναι η ιδανική γυναίκα;

Οι πιο «καυτοί» εργένηδες της showbiz

Είναι μερικοί μόνο από τους εργένηδες της showbiz που έχουν απίστευτο «σουξέ» στις γυναίκες, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα, αθλητές αλλά και δικηγόροι μιλούν για τον έρωτα και την ιδανική γυναίκα, οπότε όσες πιστές... σπεύσατε!

«Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πω "όπα εδώ είμαστε, θέλω να ζήσω για πάντα με αυτή τη γυναίκα, να κάνω οικογένεια μαζί της". Αυτό είναι το όνειρό μου», εξομολογείται ο Νίνο, ενώ ο πολίστας Χρήστος Αφρουδάκης παραπονιέται ότι οι γυναίκες κοιτούν μόνο το σώμα και όχι το βαθύτερο.

Ρομαντικό, δοτικό και... κλειστό χαρακτηρίζει τον εαυτό του στον έρωτα ο Κώστας Καραφώτης, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης λέει «όχι» σε δήθεν συναισθηματισμούς και εύκολους ενθουσιασμούς και ο Χρήστος Χολίδης δηλώνει ότι δεν αντέχει την πίεση από μια γυναίκα.

Μεσογειακές γυναίκες με έξυπνο βλέμμα και χιούμορ προτιμά ο φωτογράφος Χάρης Κωστόπουλος, ενώ ο Γιώργος Βλάχος δηλώνει κυνηγός αν και δεν θα τον χάλαγε να κάνει το πρώτο βήμα η γυναίκα (κυνηγός μεν, αλλά...).

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Γεωργούλης λέει ότι ερωτεύεται εύκολα αλλά δίνεται δύσκολα, τη στιγμή που το διεθνές μοντέλο Χάρης Πλούσης ρίχνει χυλόπιτα στις συναδέφλους τους και ο Γιάννης Σπαλιάρας ψάχνει αυθόρμητες και ανεξάρτητες γυναίκες χωρίς ταμπού.

«Αν γνωρίσω μια κοπέλα και δω ότι μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί της, δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσω», αποκαλύπτει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ενώ ο Όθων Μεταξάς δηλώνει... δραστήριος όταν δεν έχει σχέση και αυτό χαρακτηρίζει ως μυστικό και εγγύηση της μονογαμικότητάς του.

Τέλος, ο άρτι χωρισμένος Γιάννης Μαρακάκης ζητά μία γυναίκα που καταλαβαίνει το πολύ απαιτητικό πρόγραμμά του και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης (που οι φήμες τον θέλουν ζευγάρι με την συνάδελφό του Βάσω Λασκαράκη) ρίχνει «πόρτα» στις εύκολες.

Δείτε τα 16 πιο hot αγόρια!

πηγή: περιοδικό «People»

Πρώτη ανάρτηση: 15/07/2010 08:45

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top