Π.Κωστόπουλος για Μενεγάκη-Μανωλίδου

Πόσα πήρε για το Greek Ιdol;

Π.Κωστόπουλος για Μενεγάκη-Μανωλίδου

Παρέλαση επωνύμων χθες το βράδυ σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος με αφορμή τη διπλή συλλογή τραγουδιών «Sweet and Sweat 3». Ο οικοδεσπότης μίλησε για όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν την Ελένη Μενεγάκη, την Ευγενία Μανωλίδου , τη συμμετοχή του στο GreekIdol, τις κόντρες στο ριάλιτι, και τα δοκιμαστικά που έχει κάνει για εκπομπή στον Alpha.


Όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη και για πως είναι οι σχέσεις τους απέφυγε τα πολλά-πολλά και το έστριψε διπλωματικά: «Με την Ελένη δεν είχαμε καμία διαφορά. Ούτε χάλασε ούτε και φτιάχτηκε τίποτα». Όσο για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του GreekIdol δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πήρα και ένα μισθό, δεν πήγα τζάμπα!». Όχι τίποτ΄άλλο αλλά έτσι που τα ‘λεγε η Ρούλα το προηγούμενο διάστημα ήθελε να μας πείσει ότι ο Κωστόπουλος πήγε μόνο και μόνο για να την στηρίξει επειδή είναι φίλος της κολλητός.


Aπάντησε επίσης στο ερώτημα αν έχει κόντρα με τον Κώστα Καπετανίδη ή αν όλο αυτό ήταν «στημένο»: « Με το παλικάρι δεν είχαμε καμία διαφορά. Τον ξέρω γενικά και «κοινωνικά» αλλά όχι τόσο ώστε να στήσω και κόντρα μαζί του. Όποιος τα λέει αυτά λέει….βλακείες!». Με τη φράση: «Δεν έχασε η Βενετιά βελόνι» ο Πέτρος Κωστόπουλος έριξε την ταβανόπροκα για την αποχώρηση της Ευγενίας Μανωλίδου από τον ΑΝΤ1, προσθέτοντας: «Εντάξει δεν θα τους λείψει κιόλας! Κριτική επιτροπή ήταν δεν έκανε και τίποτα». (Ωραία γνώμη έχει για την «Μπουμπούκα» ο Πέτρος!). Παραδέχτηκε τέλος ότι στον Alphaέχει κάνει δοκιμαστικά για εκπομπή τοκ-σόου και προς το παρόν δεν γνωρίζει το αποτέλεσμα.


Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Πέτρο Κωστόπουλο στη χθεσινή βραδιά, ανάμεσα τους η Δούκισσα Νομικού, η Σταρ-Ελλάς Άννα Πρέλιεβιτς,η Τζίνα Αλοιμόνου, η φρεσκοχωρισμένη Νάντια Μπουλέ που αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, Η Ρία Αντωνίου, η Σάσα Μπάστα και το ζεύγος Λιάγκα.


Δείτε τις δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top