Σε σκληρή δίαιτα ο Μ. Κλίντον για το γάμο της κόρης του

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες

Σε σκληρή δίαιτα ο Μ. Κλίντον για το γάμο της κόρης του

Οι κοσμικές στήλες των ΗΠΑ ασχολούνται τον τελευταίο καιρό με ένα και μοναδικό θέμα. Τον γάμο της μονάκριβης κόρης του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι!!!

Η Τσέλσι λοιπόν θα παντρευτεί στις 31 Ιουλίου, τον καλό της Μαρκ Μεζβίνσκι, ο οποίος είναι τραπεζίτης της… «αμαρτωλής» Goldman Sachs!!!

Η μοναχοκόρη του πρώην πλανητάρχη θα διαλέξει ανάμεσα σε δυο νυφικές δημιουργίες του Όσκαρ ντε λα Ρέντα και της Βέρα Γουάνγκ, ενώ η γαμήλια τελετή και η δεξίωση θα γίνουν στην έπαυλη του πιο μισητού εκπροσώπου του αμερικανικού καπιταλισμού, του Τζέικομπ Άστορ, στην κοιλάδα του ποταμού Χάντσον.

Όσον αφορά στους καλεσμένους; Η Τσέλσι θέλει στο γάμο να παρευρίσκονται μόνο όσοι γνωρίζει και η ίδια και το έχει ξεκαθαρίσει στους γονείς της. Πάντως το αν στο γάμο θα παρευρεθεί ο Μπαράκ Ομπάμα ακόμα δεν είναι γνωστό, ενώ κόκκινη κάρτα έφαγε ο Αλ Γκορ, αντιπρόεδρος επί κυβερνήσεως Κλίντον, αφού πριν λίγο καιρό χώρισε τη γυναίκα του και έχει να αντιμετωπίσει και μια μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ευτυχής μπαμπάς από την άλλη βρίσκεται σε αυστηρή δίαιτα, αφού έχει υποσχεθεί στην κόρη του να χάσει μέχρι το γάμο επτά κιλά!!!! Ααααα, και της υποσχέθηκε να μην κλάψει κιόλας για να μην κλέψει την προσοχή των καλεσμένων του!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top