Συναυλία της Rihanna και του Justin Timberlake στα Κατεχόμενα;

Δεν μαθαίνουν παρά το σάλο με τη JLo

Συναυλία της Rihanna και του Justin Timberlake στα Κατεχόμενα;

Φαίνεται ότι η Κύπρος πέφτει πολύ μακριά για τους Αμερικανούς celebrities και τα νέα δεν φτάνουν εκεί έγκαιρα.

Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά πώς κοτζάμ Rihanna και Justin Timberlake δεν έμαθαν το σάλο που προκλήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού όταν έσκασε η βόμβα ότι η JLo συμφώνησε να δώσει συναυλία στα Κατεχόμενα!!!!

Να σας θυμίσουμε ότι τότε είχαν ξεσηκωθεί όλοι οι Κύπριοι ομογενείς στις ΗΠΑ σε σημείο να αναγκάσουν την Jennifer να ακυρώσει τη συναυλία της, ενώ μετά από όλα αυτά άλλα μεγάλα ονόματα, όπως η Shakira, ούτε να το ακούσουν δεν ήθελαν.

Τώρα πώς τους ξέφυγε της Rihanna και του Justin, τι να σας πούμε κι εμείς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Cyprus Today οι δύο τραγουδιστές συμφώνησαν να εμφανιστούν στον Άγιο Επίκτητο στην κατεχόμενη Κερύνεια, με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή δύο νέων μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.

Και όλα αυτά φυσικά με το αζημίωτο. Ο επιχειρηματίας που κατασκευάζει τα δύο ξενοδοχεία υποστηρίζει ότι έχει ήδη καταλήξει σε μια πρώτη συμφωνία και ότι έχει στείλει στους δύο καλλιτέχνες και προκαταβολή.

Πόσα θα πάρει η Rihanna και ο Justin για την προκλητική τους αρπαχτή! Ένα εκατομμυριακί δολάρια, ζεστά, ζεστά θα πάρει η Rihanna και δύο ο Justin.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 15 Σεπτεμβρίου, τώρα αν θα γίνει είναι άλλου παππά ευαγγέλιο!!! Αναμένονται τεράστιες αντιδράσεις και πάλι, γι’ αυτό κρατείστε και μικρό καλάθι για το αν θα γίνει τελικά αυτή η συναυλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top