Πρίντεζης: τα δευτερόλεπτα που τον σημάδεψαν

Μιλά για πρώτη φορά μετά το ατύχημα και το κώμα

Πρίντεζης: τα δευτερόλεπτα που τον σημάδεψαν

Για τις στιγμές που τον συγκλόνισαν και την σχέση του με την Βιβή Τσιάμη μιλά για πρώτη φορά ο Γιώργος Πρίντεζης, ο γνωστός διεθνής μπασκετμπολίστας που έπεσε σε κώμα μετά από πτώση στο παρκέ κατά την διάρκεια αγώνα.

Ήταν 1η Νοεμβρίου όταν ο 25χρονος αθλητής ��πεσε άτσαλα στο παρκέ με τον ώμο, στον αγώνα μεταξύ Μάλαγα και Καχασόλ για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο κόσμος «πάγωσε» όταν αντιλήφθηκαν πως ο Γιώργος είχε χάσει τις αισθήσεις του: για 45 λεπτά έπεσε σε κώμα, ενώ έπαθε και αμνησία!

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σε μια κανονική φάση σηκώθηκα να καρφώσω. Στην προσγείωση αντιλήφθηκα πως κινδυνεύω να χτυπήσω σοβαρά, πως έπρεπε να γυρίσω το σώμα μου για να πέσω με τα χέρια. Ήταν προτιμότερο να σπάσω το χέρι μου από το κεφάλι μου και αυτό τελικά με έσωσε», εξομολογείται ο ίδιος στο περιοδικό «People».

Μετά το κώμα, ο Γιώργος ξύπνησε με παροδική αμνησία. «Δεν θυμόμουν ούτε ποιός είμαι, ούτε πού είμαι», λέει και περιγράφει τις στιγμές που άλλαξαν τη ζωή του. «Είναι χρήσιμο να εκτιμάμε κάποια πράγματα, να μην είμαστε αχάριστοι. Κάθε δευτερόλεπτο μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή μας», καταλήγει.

Πλέον, ο εφιάλτης πέρασε, η σεζόν τελείωσε και ο 25χρονος διεθνής μας απόλαυσε τις διακοπές με την σύντροφό του, Βιβή Τσιάμη και ετοιμάζεται για το Μουντομπάσκετ που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Γιώργος και Βιβή γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2008. Από τον πρώτο κιόλας μήνα συγκατοίκησαν, ενώ η Βιβή τον ακολούθησε στην Ισπανία. «Τα άφησα όλα για να είμαι μαζί του στη Μάλαγα», δηλώνει η ίδια στο περιοδικό.

Ο μπασκετμπολίστας μιλά και για τους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Ανυπομονούσα γι’ αυτή τη στιγμή... Πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε μετάλλιο. Αυτός είναι ο στόχος, να ανεβούμε στο βάθρο».

Ο «Air Printezis», όπως τον αποκαλούν, κλείνει το μάτι και λέει πως η ζωή είναι ωραία στην Ισπανία, αλλά πάντα κάτι του λείπει: οι φίλοι, η οικογένεια, οι παρέες, να ακούει να μιλούν ελληνικά γύρω του...

Πρώτη ανάρτηση: 19/08/2010 08:20

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top