Γιατί έβαλε τα κλάματα η Καλομοίρα;

Όλες οι ��επτομέρειες για το γάμο της!

Γιατί έβαλε τα κλάματα η Καλομοίρα;

Στις 26 Σεπτεμβρίου το Καλομοιράκι θα πει… «I do» στον καλό της Γιώργο Μπουσάλη και την περίοδο αυτή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να προετοιμάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για το μεγάλο γεγονός!

Η ίδια δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ! κατενθουσιασμένη και ανυπομονεί να γίνει κυρία Μπουσάλη.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Ξέρεις ακόμα και στο προσκλητήριο θα υπάρχει ένα τεράστιο Β, από το Boussalis, που είναι το επώνυμο του άντρα μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που θα με λένε πλέον Μαρία Καλομοίρα Σαράντη Μπουσάλη. Είναι λίγο μεγάλο, αλλά επειδή ο πατέρας μου δεν έχει γιους ήθελα να μείνει το επώνυμό του. Κι έτσι και τα παιδιά μας θα έχουν δύο επώνυμα», λέει η Καλομοίρα.

Όσο για τις προετοιμασίες; Όλα είναι σχεδόν έτοιμα. Τα τραπέζια της δεξίωσης θα στολιστούν με λευκές γαρδένιες, ενώ και η ανθοδέσμη της θα είναι από λευκά και φούξια ανθάκια για να ταιριάζουν και με τα φορέματα των παρανύμφων της.

Φυσικά το Καλομοιράκι θα κάνει και bachelor party στο Ατλάντικ Σίτι παρακαλώ που το οργανώνουν για χάρη της η αδελφή της Γεωργία, η ξαδέλφη της και η αδελφή του Γιώργου.

Με αυτό όμως που έχει ξετρελαθεί είναι το νυφικό της, δια χειρός Mi– Ro.

«Όταν πήγα στο ατελιέ των Mi– Ro και φόρεσα το νυφικό μου έβαλα τα κλάματα. Το είχαμε συζητήσει με το στυλίστα μου, τον Κώστα Ζήση, γιατί ήθελα να είναι μοντέρνο και ρομαντικό ταυτόχρονα και βρήκε αυτό ακριβώς που ονειρευόμουν! Μόλις το φόρεσα, είπα “αυτό είναι!”. Δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω δεύτερο», τονίζει.

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος θα χορέψουν στον πρώτο τους χορό ως σύζυγοι πλέον το «The way you look tonight» του Φρανκ Σινάτρα, ενώ η Καλομοίρα θέλει οπωσδήποτε όταν θα πηγαίνει στην εκκλησία να ακούγεται το «Σήμερα γάμος γίνεται»!!!

Φυσικά η δεξίωση θα έχει και dj που θα καλύψει όλα τα γούστα, ενώ έχει συμφωνήσει μαζί του να παίξει το «Μαρία με τα κίτρινα» και πολλά νησιώτικα.

Οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 500, ανάμεσά τους, ο Γ. Λεβέντης, ο κ. Κυριακού, ο Μ. Πουνέντης, η Μ. Χρουσαλά, η Φ. Σκορδά, κ.α, οι οποίοι θα απολαύσουν και έναν πλουσιότατο μπουφέ που θα περιλαμβάνει από αρνί, κοτόπουλο και παϊδάκια, μέχρι σολομό, γαρίδες και φιλέ μινιόν!!!!! Η τούρτα θα είναι τετραώροφη με μία γραμμή με λευκά λουλούδια και δύο καρδούλες με τα αρχικά τους.

Ααααα! Και να μην ξεχάσουμε να σας πούμε και πού θα πάνε γαμήλιο ταξίδι! Γιώργος και Καλομοίρα μετά την πρώτη νύχτα του γάμου θα πετάξουν για… Χαβάη, όπου θα απολαύσουν ρομαντικές στιγμές και από τον Οκτώβριο θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, αφού το Καλομοιράκι θα μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα τραγούδια του άλμπουμ της, ενώ μπορεί να την δούμε και στην t.v.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top