Οι σταρ του Χόλυγουντ όταν δεν φοράνε τα καλά τους

Πως ντύνονται στην καθημερινότητα

Οι σταρ του Χόλυγουντ όταν δεν φοράνε τα καλά τους

Πως ντύνονται οι επώνυμοι, όταν βρίσκονται μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και πόσο επιτυχημένες μπορεί να είναι οι καθημερινές στιλιστικές επιλογές τους;

Η Jessica Alba για παράδειγμα, το καυτό κορίτσι του Sin City, δεν είναι το ίδιο καυτή όταν κάνει βόλτα στον δρόμο, φορώντας μία φόρμα και έχει το παιδί της στην αγκαλιά. Το ίδιο θα λέγαμε και για την Jennifer Garner, η οποία όταν βρίσκεται με την οικογένειά της, δεν παραπέμπει σε καμία περίπτωση στο sex symbol που έχουμε δει στον κινηματογράφο.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως είναι η σαγηνευτική Megan Fox, φωτογραφημένη λιτή και απέριττη, να φοράει γυαλιά μυωπίας, και ένα απλό τζιν παντελόνι, με ένα φανελάκι, θυμίζει ένα απλό κορίτσι που κάνει βόλτα στον δρόμο.

Ακόμα και η Britney Spears, στις καθημερινές της εμφανίσεις, δεν είναι ο θηλυκός «πειρασμός», που βλέπουμε στα video clip, αλλά μία απλή γυναίκα που φέρνει και λίγο σε στυλ Barbi.

Από την άλλη πλευρά η διάσημη Beyonce, δεν το παίζει «καλό παιδί» στην προσωπική της ζωή για να τονίσει την αντίθεση με την μουσική της ταυτότητα. Αλλά έχει το δικό της απλό και sexy, ενδυματολογικό στυλ.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η Cristina Aquilera, που εμφανίζεται υπερβολικά απλή, σε σχέση με τις εμφανίσεις που έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε.

Επίσης στυλιστική αποκάλυψη, ήταν και η λιτή εμφάνιση της διάσημης Sarah Jessica Parker, αλά και της Naomi Watts,της Halle Berry,της Cameron Diaz, της Heidi Klum και της Miley Cyrus.

Δείτε στο βίντεο και τους υπόλοιπους διάσημους του Χόλυγουντ, όταν εμφανίζονται ως …. άσημοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top