Sakis: «Γιατί δέχτηκα να τραγουδήσω στο gay festival»

Μάθετε τα πάντα για την εμφάνιση του Ρουβά στην Μύκονο

Sakis: «Γιατί δέχτηκα να τραγουδήσω στο gay festival»

Η είδηση πως ο απόλυτος pop star, που δεν είναι άλλος από τον Sakis, θα εμφανιστεί στο gay φεστιβάλ XLsior, ίσως ξάφνιασε μερικούς, αλλά σίγουρα στους περισσότερους έβαλε ιδέες για τριήμερη απόδραση στο νησί των Ανέμων το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, προκειμένου να τον απολαύσουν!

Πώς όμως πήρε την απόφαση να πρωταγωνιστήσει στο μεγαλύτερο gay festival της χώρας ο Σάκης; Την απάντηση δίνει ο ίδιος.

«Πάνω από όλα πιστεύω στην ελευθερία των ανθρώπων», λέει ο Σάκης στο People, που όπως φαίνεται είναι αυθεντικός… open– minded. Όχι σαν κάτι άλλους που το «παίζουν» δήθεν και μετά κάνουν τους «κινέζους».

«Το να κάνεις αυτό που θέλεις με ελευθερία και να είσαι ο εαυτός σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Μόνο αυτό μπορεί να σε κάνει δημιουργικό, μόνο κάτι τέτοιο μπορεί να δώσει στη ζωή νόημα, τόλμη και αξιοπρέπεια. Η ελευθερία και η αλήθεια είναι τα ισχυρότερα όπλα μας στη ζωή», εξηγεί.

Ο Σάκη�� έχει υποστηρίξει ξανά τους ομοφυλόφιλους, όταν τον Ιούνιο, στα πλαίσια του Athens Pride, ανέβασε στο twitter του μήνυμα υπέρ των δικαιωμάτων τους καθώς και μια gay flag (η σημαία με το ουράνιο τόξο, που έχει γίνει σύμβολο των ομοφυλοφίλων).

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι που δέχτηκε να τραγουδήσει στο festival, το σίγουρο είναι ότι θα σπεύσουν να τον απολαύσουν στο Cavo Paradiso, όπου θα εμφανιστεί στις 27 Αυγούστου!!!

Ακούστε την τελευταία επιτύχια του Sakis «Εμένα Θες»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top