Τα «καυτά» φιλιά διάσημων ηθοποιών στο Παρίσι

Πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις τους

Τα «καυτά» φιλιά διάσημων ηθοποιών στο Παρίσι

Πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις της Halle Berry με τον πρώην αγαπημένο της Kylie Minogue, Olivier Martinez.

Οι φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται οι δυο τους μαζί κυκλοφορούν πλέον σε όλα τα tabloid περιοδικά, τα οποία αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι σε 10 χρόνια ο Martinez θα είναι ίδιος με τον Gabriel Aubry, τον πρώην της Halle Berry. Κοινώς γράφουν ότι ο ένας είναι ίδιος με τον άλλο, απλώς λίγο νεότερος! Αν και πριν από λίγο καιρό, μόνον μία τους φωτογραφία και αυτή παπαρατσίστικη, είχε κυκλοφορήσει σε ένα και μοναδικό περιοδικό, τώρα, το ένα «καυτό» στιγμιότυπο, διαδέχεται το άλλο!

Το ζευγάρι έχει «οργώσει» την Γαλλία και όχι μόνο, δεν κρύβεται από κανέναν. Από το St. Germain, στα σοκάκια της πόλης του φωτός και από τα πολυτελή bistro στην Champs Elysees. Οι δυο 44χρονοι ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Dark Tide όπου συμπρωταγωνιστούσαν και από τότε είναι αχώριστοι. «Ήταν η κλασική κίνηση του τύπου θα σε φιλήσω εδώ, σε μία σκοτεινή γωνία», αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας των ρομαντικών στιγμών των δύο ηθοποιών. «Και εκείνη περίμενε να την φιλήσει. Είχαν τα χέρια τους περασμένα ο ένας στον άλλο καθώς περπατούσαν. Και οι δύο χαμογελούσαν ή γελούσαν. Η γλώσσα του σώματος έδειχνε την ερωτική τους διάθεση», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Οσο για την πρώην του Martinez, Kylie, και τον πρώην της Berry, με τον οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει και παιδί, τι να σας πούμε… Αφαντοι από προσώπου γης… Είναι πάντως πραγματικά εντυπωσιακό, το πόσο εύκολα μπορεί μία 44χρονη ηθοποιός να ερωτευθεί, να κάνει παιδί, οικογένεια, να διατυμπανίζει το πόσο ευτυχισμένη είναι και τρεις μήνες μετά, να ξανακάνει σχέση, την οποία να χαρακτηρίζει ακόμη πιο δυνατή και μάλιστα με έναν εξίσου και ακόμη περισσότερο γνωστό άνδρα και μάλιστα πρώην αγαπημένο γνωστής τραγουδίστριας. Τί να πει κανείς; Hollywood είναι αυτό. Ολα μπορεί να συμβούν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top