Πασίγνωστος παρουσιαστής δηλώνει: «Ζούσα με δανεικά»

Τα «καρφιά» του για τις κάμερες στην προσωπική ζωή

Σημασία δεν έχει πόσα βγάζεις, αλλά πόσα χαλάς, δηλώνει ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν ζούσε με δανεικά.

Ο παρουσιαστής εντάσσεται στην πληθώρα των δημοσίων προσώπων που το τελευταίο διάστημα έχουν δεχθεί «καταιγισμό» ερωτήσεων σχετικά με την οικονομική τους κατάσταση, το εάν φοροδιαφεύγουν, ή εάν αντίθετα δηλώνουν τα χρήματά τους στην εφορία. «Εννοείται ότι τα δηλώνω. Ανήκω σ’αυτούς που τα δηλώνουν, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των χρημάτων αυτών πηγαίνει εκεί. Μια ζωή, πάντως στο παρελθόν, θυμάμαι τον εαυτό μου , μπατίρη, που ζούσε με δανεικά. Όταν μπήκα στην τηλεόραση και αφότου πέρασε μία περίοδος, άρχισα σιγά σιγά να ζω πιο άνετα. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος με όλο αυτό που μου έχει συμβεί και μου συμβαίνει ακόμη. Και δεν υπάρχει λόγος να είμαι άπληστος. Δουλεύω γιατί πρέπει να ζω άνετα εγώ και η οικογένειά μου. Για τίποτε παραπάνω. Ανήκω κι εγώ σε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων που έχουν πολλές οικονομικές υποχρεώσεις: Παιδιά, σχολεία και διάφορα άλλα».

Στη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, ο παρουσιαστής του Deal δηλώνει ότι μέχρι στιγμής δεν τον έχει αγχώσει το γεγονός ότι το Deal θα προβάλλεται απέναντι από τα Μυστικά της Εδέμ. Παρ’ όλα αυτ�� είναι πιο ορεξάτος από ποτέ και με μεγάλη περιέργεια για την έκβαση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και την επιστροφή του με το τηλεπαιχνίδι που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Όταν η συζήτηση φθάνει στην προσωπική ζωή και το εάν και πόσο αυτή μπορεί να διαρρεύσει στα ΜΜΕ, η απάντησή του είναι καταλυτική και με μεγάλα «καρφιά» προς γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα: «Από τη στιγμή που μπαίνεις σε μία τέτοια διαδικασία, να είσαι έτοιμος για όλα. Οποιοι έχουν βάλει τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές στην οικογένειά τους, το έχουν πληρώσει. Προσωπικά δεν δίνω τροφή σε φωτογράφους και παπαράτσι να με κυνηγήσουν με την οικογένειά μου, οπότε κι αυτοί δεν μας κυνηγούν. Ποτέ δεν επιδίωξα κάτι τέτοιο, δεν ήταν ο στόχος μου. Είμαι πολύ διακριτικός στο θέμα της οικογένειας. Ετσι αναπνέω κι έτσι αισθάνομαι καλύτερα. Γι’αυτό και δεν έμπλεξα ποτέ τον γάμο μου στο παιχνίδι της δημοσιότητας».

Ο Χρήστος Φερεντίνος, τέλος, απαντά και σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και τον ρόλο του ως οικογενειάρχη , λέγοντας ότι προσπαθεί να εξισορροπεί τους ρόλους, να είναι σωστός και σαν σύζυγος και σαν πατέρας των δύο του ��αιδιών, ενώ πολλές φορές γίνεται και ο ίδιος παιδί ούτως ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top