Ρέμος στον Ant1, Zέτα στην Ελένη!

Όλα για την τηλεθέαση με το πρώην ζευγάρι στο επίκεντρο!

Ρέμος στον Ant1, Zέτα στην Ελένη!
Με δύο πολύ «δυνατούς» καλεσμένους, που μάλιστα αποτέλεσαν πρώην ζευγάρι έκαναν πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (27/09) το πρωινό του Alpha με την Ελένη Μενεγάκη και αυτό του Ant1 με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο.

Το ανδρικό δίδυμο στο Μαρούσι πρόβαλε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου, στην οποία ο τραγουδιστής μας «έστειλε αδιάβαστους» με τις δηλώσεις του για Υβόννη Μπόσνιακ και Ζέτα Μακρυπούλια.

Και εκεί που όλοι έλεγαν και έγραφαν για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη νέα του αγαπημένη Υβόννη Μπόσνιακ, με την οποία είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, ο Αντώνης μας άφησε άφωνους όταν μιλώντας για την Υβόννη, δήλωσε: «Είναι μία γνωριμία που προέκυψε έτσι ξαφνικά, αυτά ακριβώς που βλέπετε στα περιοδικά, αυτά ισχύουν», είπε ο τραγουδιστής στον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο. Καλά περνάει ο Αντώνης, αλλά μάλλον μέχρι εκεί. Πώς κάνετε έτσι βρε παιδιά; Οκ, είμαστε μαζί. Μέχρι εκεί. Θέλετε να μάθετε τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για την πρώην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία ήταν μαζί επτά ολόκληρα χρόνια; «Θεωρώ ότι για εμένα η Ζέτα υπήρξε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου!» Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο αδιάφορος απέναντι στην πρώην αγαπημένη του όσο θέλει να δείχνει; Η κάμερα βέβαι αποτελεί τον πλέον αδιάψευστο μάρτυρα. Δεν κρύβει ποτέ τίποτα. Εκ πρώτης όψεως, η διαφορά στο ύφος του Αντώνη Ρέμου, όταν μιλά για τις δύο γυναίκες της ζωής του, δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής. Εάν όμως παρατηρήσει κανείς καλύτερα το πλάνο, θα δεί πόσο χαλαρά μιλά για την τωρινή του σύντροφο και πόσο σοβαρεύει όταν η συζήτηση φθάνει στην Ζέτα.

Λίγη ώρα αφού τελείωσε το βίντεο του Ρέμου, λοιπόν, εμφανίστηκε η Ζέτα στην εκπομπή της Ελένης. Τυχαίο; Καθόλου τυχαίο. Μην σας πώ ότι περίμεναν να τελειώσει ο Ρέμος για βγει η Ζέτα και να απαντήσει ενδεχομένως σε πράγματα για την προσωπικά της. Αρχικά, το Ζετάκι μίλησε περί ανέμων και υδάτων. Όταν όμως η συζήτηση έφθασε στο εάν είναι ερωτευμένη ή όχι, «στριμώχτηκε» λιγάκι, καθώς οι φήμες είναι γνωστό ότι όχι μόνον την θέλουν να έχει υπάρξει ερωτευμένη, αλλά την θέλουν και πρώην αγαπημένη του Γιάννη Λάτσιου! «Εγώ δεν πρέπει να μιλάω για αυτά, εσύ πρέπει να μιλήσεις» της είπε η Ελένη, για να πάρει την απάντηση «είμαι πολύ καλά και πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι» αρκέστηκε να πει η Ζέτα που δεν «έβγαλε» τελικά και μεγάλες ειδήσεις για τα προσωπικά της όπως περίμεναν όλοι. Βέβαια, η Ελένη ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Αν και την «πήγε» σιγά σιγά, τελικά δεν έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Αυτά που έχω να σου πώ θα στα πώ μετά τη μία», είπε με ύφος η Ζέτα στην Ελένη που πήρε την καλύτερη «πάσα» για να απαντήσει. «Καλά μετά τη μία θα μου τα πείς όλα», απάντησε με νόημα η Ελένη στον αέρα…

Παρά το γεγονός ότι η έναρξη της εκπομπής της ήταν πολύ ήπια, χωρίς τις τυμπανοκρουσίες των προηγουμένων ετών, η Ελενίτσα είχε καλή καλεσμένη και ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Απλώς η διαφορά σε σχέση με την περυσινή χρονιά, ήταν ότι τη βασική της καλεσμένη, που σήμερα ήταν η Ζέτα, την ξεκίνησε για συνέντευξη στις 11:30 και όχι στις 12 που συνήθιζε πέρυσι να «βγάζει» τον καλεσμένο. Σιγά που θα περίμενε άλλη μισή ώρα για να απαντήσει η Ζέτα στον Αντώνη.


Δείτε τί δήλωσε στον Ant1 ο Αντώνης Ρέμος και τί απάντησε εμμέσως λίγη ώρα μετά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top