Διάσημο μοντέλο μόλις...έκανε πλαστική

Μόλις 18 ετών και «τραβήχτηκε!»

Διάσημο μοντέλο μόλις...έκανε πλαστική

Αφού έκανε άνω – κάτω τη ζωή του Silvio Berlusconi, τον ανάγκασε να πάρει διαζύγιο από τη Veronica Lario και έδωσε στη δημοσιότητα κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τα ερωτικά βράδια που πέρασε με τον Ιταλό πρωθυπουργό, η Noemi Letizia έκανε… πλαστική.

Μα είναι δυνατόν, μόλις 18 ετών να κάνει πλαστική στα χείλη; Θα μας πείτε, όταν ολόκληρη η ζωή σου είναι βασισμένη στα φώτα της δημοσιότητας, σε τηλεόραση, φωτογραφήσεις, εξώφυλλα και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, και μεγάλη την έκανε την πλαστική. Θα μπορούσε να την έχει κάνει και νωρίτερα.

Μέχρι σήμερα, οι περισσότερες φωτογραφίες του νεαρού μ��ντέλου που αναστάτωσε τα ιταλικά - και όχι μόνον - μέσα ενημέρωσης απεικόνιζαν την ίδια σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Silvio. ‘Η η Noemi απλά φρόντιζε να μας υπενθυμίσει τα πλούσια σωματικά της προσόντα. Τώρα μας υπενθύμισε ότι προτίθεται να κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Γιατί όταν μία ξανθιά καλλονή, με όμορφα μάτια και τέλειες αναλογίες, κάνει πλαστική επέμβαση και δη στα χείλη, λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι κανείς δεν θα απαλλαγεί από εκείνη σύντομα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top