«Η Εύη Βατίδου με έδειρε»

Απίστευτο περιστατικό έξω από το δικηγορικό σύλλογο

«Η Εύη Βατίδου με έδειρε»

Βαρύ χέρι φαίνεται πως έχει η Εύη Βατίδου, που μάλλον απέκτησε...αλλεργία στην κάμερα. Ακόμη και εάν πρόκειται για την κάμερα μίας απλής φωτογραφικής μηχανής.


Όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Χρήστος Τσικνιάς, δέχθηκε την βίαιη συμπεριφορά της Εύης Βατίδου, όταν την συνάντησε έξω από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών και προσπάθησε να την φωτογραφήσει με την μηχανή του. Όπως λέει, η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, του επιτέθηκε και άρχισε στην κυριολεξία να κάνει σαν… υστερική. Λίγα λεπτά αργότερα, η κα Βατίδου κάλεσε και «ενισχύσεις» προσποιούμενη ότι έχει πέσει θύμα ληστείας! «Είναι απίστευτο το πόσο προσποιήθηκε ότι της συμβαίνει κάτι κακό ενώ στην ουσία εκείνη ήταν που μου επιτέθηκε. Θέλησε να βγει το θύμα», είπε.

Το αποκορύφωμα ήταν – ενώπιον των περαστικών από τους οποίους ζήτησε βοήθεια - να ρίξει στον δημοσιογράφο μπουνιά, ενώ άρχισε να γδέρνει, όπως λέει ο δημοσιογράφος, το σώμα του απ’ άκρη σ’ άκρη. Αγέρωχη, δε, προσπάθησε να αρπάξει την φωτογραφική του μηχανή. Και τα κατάφερε.

«Θα θελα να μου δώσει κάποιες εξηγήσεις, να μου πει γιατί μου επιτέθηκε με τέτοια βιαιότητα και με χτύπησε και να μου πει απλά γιατί μου πήρε την φωτογραφική μου μηχανή. Είναι παράνομο αυτό», κατέληξε ο δημοσιογράφος, που αναρωτιέται εάν τελικά ο… Αλέξης Κούγιας είχε δίκιο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top