«Ζηλεύω τον Ronaldo»

Δήλωση-φωτιά από 24χρονο μοντέλο

«Ζηλεύω τον Ronaldo»

«Φωτιά» στην φαντασία του ανδρικού πληθυσμού έβαλε για μία ακόμη φορά η νέα αγαπημένη του άσου της Ρεάλ Christian Ronaldo, Irina Shayek, με τις εμφανίσεις τις στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ρωσίδα καλλονή που πρόσφατα φωτογραφήθηκε oλόγυμνη για το περιοδικό GQ, βρίσκεται στην Ισπανία για την εβδομάδα μόδας της Μαδρίτης και όπως είναι φυσικό, προσελκύει πλήθος κόσμου, όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Η 24χρονη Irina, με τα μακριά μαλλιά, τα γατίσια μάτια και τα ζουμερά, σαρκώδη χείλη, που πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι απεχθάνεται το ποδόσφαιρο, παραχώρησε συνέντευξη στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, όπου παραδέχθηκε ότι ζηλεύει και μάλιστα πολύ τον αγαπημένο της. «Ναι τον ζηλεύω, απλά πρέπει να υπάρχουν πάντοτε και κάποια όρια», δήλωσε η Irina. Η σχέση τους, λέει η Irina, βασίζεται στην ειλκρίνεια, τα λένε όλα και μοιράζονται τα πάντα. Αλλά, η ζήλεια, ζήλεια.

Εδώ που τα λέμε τώρα, αν δεν ζηλεύεις τον Ronaldo, ποιον θα ζηλεύεις; Αλλά και πέρα από αυτό: Εάν εκείνη τον ζηλεύει, εκείνος τι πρέπει να κάνει όταν τη βλέπει να φωτογραφίζεται γυμνή, ή όταν συμμετέχει σε σέξι βίντεο κλιπ;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top