Τα «έσπασε» με go-go boys γνωστή ηθοποιός

Νυχτοπερπατήματα σε γνωστό gay στέκι

Τα «έσπασε» με go-go boys γνωστή ηθοποιός

Ένα από τα φημισμένα στέκια του L.A. επέλεξε για να διασκεδάσει η Sandra Bullock παρέα με φίλους. Η προσφάτως χωρισμένη ηθοποιός δεν σταμάτησε όλο το βράδυ να θαυμάζει τα καλογυμνασμένα σώματα των go-go boys που λικνίζονταν μπροστά της, ασχέτως αν το club ήταν αυστηρώς για... gay!

Η 49χρονη βραβευμένη με Oscar ηθοποιός συνοδευόταν από τον καλό της φίλο και ατζέντη Kevin Huvane, ενώ το παρεάκι επέλεξε για την διασκέδασή του το γνωστό στέκι των ομοφυλόφιλων, «The Abbey».

Κατά την 3ωρη παραμονή της στο μαγαζί, η Bullock ήπιε τα κοκτέιλ της, ενώ έκανε μέχρι και... παραγγελιές στον DJ, ζητώντας hip hop κομμάτια. Μάλιστα, έκανε και τα χορευτικά της, έστω κι αν δεν σήκωσε τον πισινό της από τον καναπέ...

Το κέφι «άναψε» για τα καλά, ενώ οι σερβιτόροι του μαγαζιού -που φορούν μόνο τα εσώρουχά τους- και ημίγυμνοι χορευτές με μικροσκοπικά μαγιό πηγαινοέρχονταν στο τραπέζι της σταρ.

Η επίσκεψη της Bullock στο «Abbey» έγινε αμέσως γνωστή, με αποτέλεσμα οι παπαράτσι να κατακλίσουν τον χώ��ο για να την απαθανατίσουν, ενώ δεν έλειψε το «παραδοσιακό» κυνηγητό του αυτοκινήτου της!

Την επομένη, πάντως, η ηθοποιός ξέχασε την διασκέδαση με τα go-go boys και πήρε αγκαλιά τον υιοθετημένο γιό της, Luis, για να πάνε σε ιατρικό κέντρο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top