«Η νέα σεζόν θα με βρει με δύο παιδιά»

Τί αποκαλύπτει η τηλεοπτική Εύα από τα «Μυστικά της Εδέμ»

«Η νέα σεζόν θα με βρει με δύο παιδιά»

Για την τεράστια επιτυχία της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ», αλλά και την ζωή της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μίλησε στο περιοδικό HELLO η Φαίη Ξυλά.

Η τηλεοπτική «Εύα» φωτογραφήθηκε στην Αίγλη του Ζαππείου, φορώντας μία εντυπωσιακή σομόν τουαλέτα και - κατ’ αρχήν - αποκάλυψε πώς θα την βρει η νέα τηλεοπτική σεζόν, στην οποία θα είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών. «Στον τρίτο κύκλο της σειράς η Ευα θα είναι περισσότερο δυναμική κι αποφασισμένη ν’ αποδείξει ότι είναι καλή μητέρα. Το δεύτερο παιδί είναι για εκείνη μία δεύτερη ευκαιρία να σταθεί στα πόδια της και ν’ αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, έχοντας ως προτεραιότητα στη ζωή της τα παιδιά και τον εαυτό της. Εχει αφήσει πίσω της το μεγάλο της έρωτα και νομίζω ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα αναστατώσουν την ηρεμία της».

Παρά την τηλεθέαση που σημείωσε τα δύο τελευταία χρόνια η σειρά, που χτύπησε «κόκκινο», η ηθοποιός δηλώνει ότι πρώτη προτεραιότητα κάθε ηθοποιού που συμμετέχει σε μία επιτυχημένη δουλειά είναι η ερμηνεία και όχι τα νούμερα.

Η επιτυχία που σημειώνει η σειρά από την πρώτη στιγμή που άρχισε να μεταδίδεται, συνέπεσε με τον γάμο της και μία ευτυχισμένη κοινή πορεία με τον ηθοποιό και συμπρωταγωνιστή της στην σειρά Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο ο γάμος δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή της. «Με τον Κωνσταντίνο ήμασταν ήδη πέντε χρόνια μαζί και επιπλέον συζούσαμε πριν αποφασίσουμε να παντρευτούμε».

Η γοητευτική ηθοποιός απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με την εμφάνισή της και το κατά πόσον ασχολείται με αυτήν. «Δεν είμαι υστερική με το θέμα της εμφάνισης, αλλά κάνω προσπάθεια να βρίσκω χρόνο μία φορά την εβδομάδα για να γυμνάζομαι – κυρίως κάνοντας γιόγκα. Για το μόνο πράγμα που φροντίζω, όταν δουλεύω 15 ώρες την ημέρα, είναι να μην μένω νηστική και να έχω τρία σίγουρα γεύματα για λόγους υγείας. Το σώμα είναι σημαντικό εργαλείο στη δουλειά ενός ηθοποιού, όχι σε ό,τι αφορά το αισθητικό κομμάτι, αλλά κυρίως για να ανταποκρίνεται καλά στους ρόλους του».

Φέτος, εκτός από τα τηλεοπτικά, η Φαίη Ξυλά επιστρέφει και στα θεατρικά δρώμενα. Από τις 12 Νοεμβρίου θα εμφανίζεται στο θέατρο «Από Μηχανής» στο Μεταξουργείο, στην παράσταση «Ο καλύτερος τρόπος να ζεις» σε σκηνοθεσία του Αντώνη Γαλέου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top