Πριβέ επίδειξη με επώνυμες αντί μοντέλων

Το άκρως μοναδικό και... μυστικό σόου του Τom Ford

Πριβέ επίδειξη με επώνυμες αντί μοντέλων

Με μια άκρως ιδιωτική επίδειξη μόδας επέστρεψε στις πασαρέλες ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας, Tom Ford, που παρουσίασε την πρώτη γυναικεία συλλογή με το όνομά του!

Σε ένα σόου όπου απαγορεύονταν αυστηρά οι δημοσιογράφοι, ο μετρ του γκλάμουρ και του ερωτισμού φρόντισε να κάνει την πρώτη του συλλογή γυναικείων ρούχων αξέχαστη, χωρίς μάλιστα να ακολουθήσει την κλασική συνταγή ενός fashion-show.

Χρησιμοποιώντας επώνυμες αντί για μοντέλα, το πρώην «παιδί» των Gucci και YSL, «μέθυσε» τα μάτια με μαύρα φορέματα σε άκρως θηλυκές βερσιόν, περίτεχνα καπέλα, λεοπάρ κοστούμια και ευφάνταστες δημιουργίες.


Στη λίστα των επώνυμων γυναικών που τον τίμησαν κάνοντας τα μοντέλα ήταν η Beyonce, η Julianne Moore, η Daphne Guinness και πολλές άλλες, τις οποίες ο σχεδιαστής αποκάλεσε: «τις πιο εμπνευσμένες γυναίκες του κόσμου».

H Beyonce, μάλιστα, ενθουσιάστηκε τόσο από τη συμμετοχή της που δήλωσε: «Είχε τόση πλάκα! Ένιωθα λες και έπαιζα σε παράσταση. Είχε την ενέργεια ενός ζωντανού σόου!».

Και κάπως έτσι, στο ίδιο μήκος κύματος, έπεσαν και οι τίτλοι τέλους, με τα ηχεία να παίζουν στη διαπασών το αγαπημένο κομμάτι του Tom, το «Slave to love» του Bryan Ferry.

Δείτε φωτογραφίες από την πριβέ επίδειξη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top