Πουλάει πίνακες για να... ξεπεράσει τον Jagger

Η πρωτότυπη μέθοδος της Jerry Hall

Πουλάει πίνακες για να... ξεπεράσει τον Jagger

Εσείς όταν χωρίζετε πώς ξεπερνάτε τον/ την πρώην; Ξέρω... άλλοι πετάτε ό,τι σας έχει δωρίσει και άλλοι βρίσκετε νέο σύντροφο. Πρωτότυπη, πάντως, είναι η μέθοδος που επέλεξε η Jerry Hall για να απαλλαγεί από τον πρώην της, Mick Jagger: βγάζει στο «σφυρί» έργα τέχνης!

Το μοντέλο δημοπρατεί σχεδόν ολόκληρη την προσωπική της συλλογή μέσω του γνωστού οίκου Sotheby’s. Στην δημοπρασία, που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου, θα πουληθούν 14 έργα.

Τα πιο ενδιαφέροντα της συλλογής είναι ο πίνακας του Freud «Eight Months Gone» που απεικονίζει την ίδια γυμνή και έγκυο στο τέταρτο παιδί της, το 1997, αλλά και το έργο του Andy Warhol «Dollar Sign» που της είχε χαρίσει για την βοήθειά της στην παραγωγή του τηλεοπτικού του σόου «Warhol TV».

«Το να προχωράς, θεωρώ, είναι να απαλλάσσεσαι από το παρελθόν. Σε μία συγκεκριμένη ηλικία απλά θέλεις να απαλλαγείς από πράγματα...», δήλωσε η 54χρονη Hall για τη δημοπρασία.

Με πάνω από 1,5 εκατομμύριο λίρες στην τσέπη (το ποσό δηλαδή που αναμένεται να συγκεντρωθεί από την δημοπρασία) τότε να απαλλαγείς και, μάλιστα, μια ώρα αρχύτερα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top