Εισβολή Μαρακάκη σε οικογενειακή στιγμή της Ράπτη

Το σίριαλ του χωρισμού και της επανασύνδεσης συνεχίζεται

Εισβολή Μαρακάκη σε οικογενειακή στιγμή της Ράπτη

Συνέχεια μαζί είναι ο Γιάννης Μαρακάκης και η Έλενα Ράπτη, που μπορεί να τα έχουν ξαναβρεί αλλά στα φώτα της δημοσιότητας (επίσημα) δεν το λένε. Μάλιστα, ο 35χρονος δικηγόρος έγινε πρόσφατα... καταδρομέας προκειμένου να μην τον απαθανατίσουν σε οικογενειακή στιγμή της καλής του!

Εκεί που περιμέναμε να παντρευτούν εκείνοι χώρισαν. Ύστερα, ήρθε η επεισοδιακή συνάντηση και η γκάφα στον γάμο Λιάγκα - Σκορδά (όπο�� ο Μαρακάκης δήλωσε πως η Ράπτη δεν θα έρθει και εκείνη εμφανίστηκε μετά από λίγο μόνη της). Μετά, ήρθε η επανασύνδεση, την οποία -θεωρητικά πάντα- κρατούν κρυφή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», η Έλενα Ράπτη βάφτισε τον ανιψιό της και ο Γιάννης Μαρακάκης φυσικά δεν έλειψε. Επειδή, όμως, το έχουν ρίξει στο «κρυφτούλι», ο δικηγόρος έφτασε αργότερα στην εκκλησία, μπήκε από την πίσω πόρτα και έκατσε πίσω από μια κολώνα! Πάλι καλά που δεν μπήκε και μέσα στην κολυμπήθρα για να κρυφτεί δηλαδή...

Γιατί τόσο μυστήριο για κάτι που το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες βρε παιδί μου; Έτσι, για να μας κρατάνε σε αγωνία τα παλιόπαιδα (και είχαμε μια σκάση...)!

Πάντως, ο Γιάννης ήταν υπέρ του δέοντος φιλικός με το σόι της Έλενας. Μάλιστα, αντάλλαξε θερμό χαιρετισμό με τον πατέρα της (και ευτυχή παππού), ενώ δεν έλειψε ούτε από την δεξίωση.

Η παρουσία του 35χρονου σε μια τόσο σημαντική στιγμή της καλής του έκανε τα σενάρια για επικείμενο γάμο να φουντώσουν ξανά.

Μέχρι τότε, πάντως, το ζεύγος συνεχίζει την τακτική «κρυφτούλι» αλλά η χαρά δεν το αφήνει...

Δείτε στο βίντεο το καλοκαιρινό «κρυφτό» του ζεύγους!

Πρώτη ανάρτηση: 06/09/2010 09.20

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top