Στην Ταϋλάνδη η Ζέτα, στην Αφρική ο Χατζηγιάννης

Από μακριά κι ερωτευμένοι...

Στην Ταϋλάνδη η Ζέτα, στην Αφρική ο Χατζηγιάννης

Τα τελευταία χρόνια, το facebook έχει αναδειχθεί σε τεράστια δεξαμενή πληροφοριών και κυρίως φωτογραφικών ντοκουμέντων πολλών διάσημων και μη.

Αυτή τη φορά, ο make - up artist Γιάννης Μαρκετάκης «ανέβασε» φωτογραφίες από το ταξίδι που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα στην Ταϋλάνδη. Ο μακιγιέρ επιμελείται προσωπικά την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία διαφημίζει για μία ακόμη φορά τα ρούχα της εταιρείας Raxevsky. Πιο αδύνατη από ποτέ, μαυρισμένη, με τα μαλλιά χτενισμένα σε στιλ βαμπ και με φόντο ένα εξωτικό σκηνικό, η παρουσιάστρια φωτογραφίζεται για την προώθηση των ρούχων του επόμενου καλοκαιριού, μαζί με τον Γιάννη Μαρκετάκη και την φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.

Στην μία άκρη του κόσμου η Ζέτα, στην Ταϋλάνδη συγκεκριμένα, στην άλλη άκρη της υφηλίου ο αγαπημένος της Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής βρίσκεται στην νότια Αφρική όπου δίνει συναυλίες για τους Έλληνες ομογενείς. Έτσι, παιδιά. Μακριά κι ερωτευμένοι!

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους δεν σταματούν να μιλούν στο τηλέφωνο. Μιχάλης και Ζέτα έχουν κάνει το κινητό «σκουλαρίκι». Μάλιστα, μιλούν συνήθως αργά το βράδυ, όταν τελειώνουν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μην κοιτάτε που η Ζέτα είναι φρέσκια - φρέσκια στις φωτογραφίες η καρδιά της και το κονσίλερ της το ξέρουν!

Κι όλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών τους, από το ρομαντικό ταξιδάκι που έκαναν στο Λονδίνο. Το ζευγάρι που - σύμφωνα με φήμες - κλείνει τρεις μήνες μαζί μετράει αντίστροφα τον χρόνο αφού σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι μαζί. Μέχρι να ξαναχωρίσει… Μην ανησυχείτε… και η απόσταση καλό κάνει, κακό δεν κάνει…

Πρώτη ανάρτηση: 23/10 20.55

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top