Επώνυμο ζευγάρι στην αστυνομία με... μαγιό

Τους κατήγγειλε γείτονας επειδή έκαναν τζακούζι

Επώνυμο ζευγάρι στην αστυνομία με... μαγιό

Μόνο με το... μπικινάκι της παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών η Katherine Heigl, ύστερα από καταγγελία ενός γείτονα πως η ηθοποιός και ο σύζυγός της έκαναν φασαρία την ώρα που απολάμβαναν ένα μπανάκι για δυό στο τζακούζι τους!

Ούτε τζακούζι στην αυλή του δεν μπορεί να κάνει κανείς την σήμερον ημέρα, σκέφτηκε η Katherine όταν η αστυνομία χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας. Μιας και δεν θέλησε να στήσει τα όργανα της τάξης, δεν έριξε τίποτα πάνω της και εμφανίστηκε με το μαγιό! Το ίδιο έκανε λίγα λεπτά αργότερα και ο σύζυγός της...

«Ήμασταν στο σπίτι οι δυο μας. Φτιάξαμε μερικά κοκτέιλς και είχα φορέσει ένα μπικίνι περισσότερο σέξι απ’ ότι συνήθως, γιατί δεν είχα δει το σύζυγό μου εδώ και δυο εβδομάδες. Χαλαρώναμε στο τζακούζι και ο γείτονάς μας άρχισε να ουρλιάζει. Το έχει κάνει τέσσερις φορές στο παρελθόν και είναι ενοχλητικό γιατί ήταν μόλις εννιά το βράδυ και δεν φωνάζαμε», απολογήθηκε η σέξι ηθοποιός.

Τόσο η Katherine όσο και ο καλός της, JoshKelley, δεν ενοχλήθηκαν και πολύ: «το γεγονός ότι ήμαστε έξω με τα μαγιό μας να μιλάμε στους αστυνομικούς, απλά με διασκεδάζει», είπε η 31χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας πως το μόνο που την ένοιαξε ήταν ότι το στήθος της έδειχνε... γελοίο!

Δύσκολες εποχές και για ρομαντισμούς...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top