Νέο επώνυμος χωρισμός: Colin Farrell - Alicjia Curus

Τέλος μετά από 2 χρόνια και 1 παιδί

Νέο επώνυμος χωρισμός: Colin Farrell - Alicjia Curus

Φέρτε αγιασμό, κάντε ευχέλαιο και ρίξ’ τε κι ένα ξεμάτιασμα στη διεθνή showbiz γιατί έχει πέσει επιδημία... διαζυγίων! Μετά την Courtney Cox και την Christina Aguilera πριν από τρεις ημέρες, ήρθε η σειρά του Colin Farrell να ανακοινώσει τον χωρισμό του με την μητέρα του παιδιού του, Alicjia Bachleda Curus!


Colin και Alicjia γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ταινίας το 2008. Ένα χρόνο αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ο μικρός Henry.


Αν και κανείς από τους δύο δεν μιλούσαv για γάμο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν ότι το ζευγάρι θα ανέβαινε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.


Αυτός φαίνεται ότι ήταν και ο λόγος για τον χωρισμό, αφού η Alicjia βαρέθηκε να μένει αστεφάνωτη και ζήτησε από τον Colin να της βάλει την κουλούρα. Έλα, όμως, που ο ηθοποιός θέλει να ζήσει ελεύθερο πουλί...


«Αντιλήφθηκε πως ο Colin δεν θα την παντρευόταν ποτέ. Νοιάζεται για εκείνη και το μωρό τους, όμως, θέλει να παραμείνει ελεύθερος», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της 34χρονης ηθοποιού.


Κατά τα άλλα, ο ηθοποιός αποκαλούσε την καλή του «η μία και μοναδική»... Αλλά τι περιμένεις; Τα ίδια έλεγε και στο μοντέλο Kim Bordenave, με την οποία απέκτησε τον 4χρονο σήμερα James και την άφησε στα κρύα του λουτρού...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top