Στρατής - Συνατσάκη: το νέο ζευγαράκι συνεργάζεται ξανά

Σε ακόμα ένα clip του τραγουδιστή η παρουσιάστρια

Στρατής - Συνατσάκη: το νέο ζευγαράκι συνεργάζεται ξανά

Σε ακόμα ένα video clip του Μύρωνα Στρατή πρωταγωνιστεί η Μαίρη Συνατσάκη, η μελαχρινή παρουσιάστρια που οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή! Μάλιστα, η ίδια είχε προαναγγείλει την συνεργασία τους, μιλώντας -τυχαίο; δεν νομίζω!- με τα καλύτερα λόγια...

Μύρωνας και Μαίρη συμπρωταγωνιστούν στο clip για το τραγούδι «Η Σκοτεινή Μου Πλευρά», όπου υποδύονται ένα ζευγάρι κακοποιών! Στις σκηνές του βίντεο που κυκλοφόρησαν, ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια «μεταμορφώνονται» από καλοί σε κακούς και... αναλαμβάνουν δράση!

Από την εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά το καλοκαίρι, η Μαίρη Συνατσάκη είχε μιλήσει για το clip με μεγάλη χαρά: «τι ωραίο κομμάτι», είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας με νόημα ότι δεν είναι σαφές αν υποδύεται την αγαπημένη του τραγουδιστή.

Οι φήμες θέλουν τους δύο νέους ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και, συγκεκριμένα, από τον Μάιο, οπότε και ο Μύρωνας συνάντησε την Μαίρη στο μουσικό κανάλι MAD όπου εργάζεται.

Ωστόσο, κρατούν την σχέση τους κρυφή και, μάλιστα, επέλεξαν να κάνουν τις κοινές τους διακοπές στο Εξωτερικό για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.

Το «Η Σκοτεινή Μου Πλευρά» είναι το δεύτερο clip του Μύρωνα στο οποίο εμφανίζεται η Μαίρη, καθώς προ μηνών την είδαμε να κάνει ένα «πέρασμα» από το βίντεο του τραγουδιού «Όχι Εγώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top