Η Κάτια Δανδουλάκη κάνει... ψυχανάλυση στην Ελένη

Τί της είπε κι εκείνη άρχισε πάλι την... ανάλυση;

Η Κάτια Δανδουλάκη κάνει... ψυχανάλυση στην Ελένη

Η εικόνα της σκληρής «Κάτιας Καλλιφατίδη, στο σήριαλ Η Ζωή της Αλλης, της πολύ συχνά «ατσαλάκωτης» πρωταγωνίστριας του θεάτρου και γενικότερα της γυναίκας Κάτιας Δανδουλάκη, κρύβει έναν πολύ απλό άνθρωπο, που ικανοποιείται με πολύ απλά και καθημερινά πράγματα.

Η συζήτηση ανάμεσα στην Ελένη και την Κάτια Δανδουλάκη ξεκίνησε απλά. Αλλά υπερβολικά απλά. Τόσο απλά που η Ελένη έκανε δώρο στην πρωταγωνίστρια ένα σκυλάκι που κουνάει τα αφτιά του κι εκείνη, όχι μόνο ξετρελάθηκε με αυτό, αλλά δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του. Η πλάκα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, μέχρι που οι δυο τους πέρασαν στα σοβαρά. Τον έρωτα, την αγάπη, τις σχέσεις. Άλλωστε, αυτό αποτελεί αγαπημένο θέμα της Ελένης, πάνω στο οποίο πολύ συχνά «πετά» τις καλύτερες ατάκες. Το ίδιο έγινε και σήμερα.

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τον έρωτα, αλλά και για το γεγονός ότι πολύ συχνά δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, ερωτεύονται και μάλιστα παράφορα. «Κουμπώνουν. Δένουν. Τέλος. Είναι το σύνηθες φαίνεται. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο, είναι κάτι που πλέον το συναντά κανείς πολύ συχνά».

«Ναι», είπε η Ελένη, «αλλά πέρα από το γεγονός ότι δύο άνθρωποι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους ερωτεύονται, πώς γίνεται ένας άνθρωπος να ταιριάζει και να ερωτευθεί έναν άλλο και μετά από λίγο καιρό να τον δεις με κάποιον άλλο, εντελώς διαφορετικό από την προηγούμενή του σχέση;» Την Ελένη την «έκαιγε» πώς οι άνθρωποι ερωτεύονται διαφορετικού στιλ συντρόφους. «Έχεις πει ποτέ ότι εγώ δεν θα ήμουνα ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο και μετά να βρεθείς με αυτόν;»

«Και το ρωτάς; Εννοείται αυτό», είπε η Κάτια, που συμπλήρωσε: «Ολοι ξεκινάμε με μία σχέση που θέλουν να κρατήσει μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα, όλα αποδεικνύεται στο τέλος».

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τον σύζυγό της Μάριο Πλωρίτη και τα χρόνια που έζησε μαζί του. «Ήταν φοβερός άνθρωπος. Τα κορίτσια του ζητούσαν συμβουλές για τα ερωτικά τους. Ερχόντουσαν στο σπίτι κι εκείνος τους έλεγε θα κάνεις αυτό… εκείνο… το άλλο…»

Οσο για το τι την έδεσε μαζί του; «Ολων των ειδών οι αγάπες. Περνούσαμε καλά κι εμένα με ενδιαφέρει να είμαι με καλούς ανθρώπους που μαζί τους να περνώ καλά. Αν πολυσκεφτόμαστε μόνο αυτά που συμβαίνουν τα οποία μας ταλαιπωρούν, τότε καταστραφήκαμε. Εγώ προσωπικά δίνω πολύ μεγάλη σημασία στις ανθρώπινες σχέσεις εάν είναι να μαγαρίσουμε την καθημερινότητάς μας, δεν έχουμε την ανάγκη, ούτε την ��ντοχή να δώσουμε αγάπη και ενέργεια στους γύρω μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top