Ποιος τραγουδιστής έπεσε στην σκηνή την ώρα της συναυλίας

66.000 θεατές τον είδαν να σωριάζεται στο πάτωμα

Είναι γνωστό ότι το... πέσιμο αποτελεί έναν πολύ βασικό λόγο για έναν ηλικιωμένο να πάθει κάτι κακό. Δυστυχώς, ο σερ Paul McCartney σχετίζεται και με τα δύο. Και είναι ηλικιωμένος και έπεσε.

66.000 θεατές είδαν τον διάσημο τραγουδιστή να «τρώει» μία ασύλληπτη «τούμπα» επί σκηνής, κατά την διάρκεια συναυλίας που έδωσε στο στάδιο Morumbi του Sao Paolo της Βραζιλίας.

Ο τραγουδιστής έπεσε λίγο πριν από το τέλος της συναυλίας, αλλά σηκώθηκε αμέσως, δήλωσε ότι είναι μία χαρά και έκανε σα να μην συμβαίνει τίποτα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι πολλοί καλλιτέχνες, αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο σε τέτοια περιστατικά, ιδίως εάν βρίσκονται ενώπιο χιλιάδων θεατών, όπως ήταν χθες το βράδυ το θρυλικό «σκαθάρι». Hταν, είπε, απλά μία άτυχη στιγμή, δεν έγινε και τίποτα.

Ο McCartney αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς, αλλά και πιο πλούσιους ανθρώπους στην Μεγάλη Βρετανία, με περιουσία που συναγωνίζεται άνετα αυτήν της Βασίλισσας. Το διαζύγιό του πριν από λίγα χρόνια του είχε κοστίζει «οπ κούκος αηδόνι», αφού το 2008 κατέβαλε στην Heather Mills πάνω από 100.000 λίρες για να του δώσει διαζύγιο. Σας υπενθυμίζουμε ότι και τον απατούσε και την πλήρωσε κιόλας ο καημένος...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top