Στο νοσοκομείο η έγκυος σύζυγος γνωστού ηθοποιού

Έρχεται νωρίτερα ή όχι ο πελαργός;

Στο νοσοκομείο η έγκυος σύζυγος γνωστού ηθοποιού

Επειγόντως στο νοσοκομείο εισήχθη η έγκυος γυναίκα του John Travolta, αναγκάζοντας τον ηθοποιό να διακόψει το ταξίδι του στην Αυστραλία και να γυρίσει άρον άρον στις ΗΠΑ για να είναι κοντά της.

Η Kelly Preston πρόκειται να φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί στις 26 του μήνα και ο εκπρόσωπος του ζευγαριού διέψευσε κατηγορηματικά πρόωρο τοκετό. Ωστόσο, δεν είπε το παραμικρό για την κατάσταση της υγείας της 48χρονης.

«Η προτεραιότητα του John Travolta είναι σαφώς στη σύζυγό του και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβανόμαστε όλοι πλήρως», είπε εκπρόσωπος της εταιρείας που διοργάνωνε το event στην Αυστραλία για την εσπευσμένη επιστροφή του ηθοποιού στις ΗΠΑ.

Προς το παρόν, ουδείς γνωρίζει τι έπαθε η κα. Travolta λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο που θα πάρει το όνομα Benjamin.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει μία 10χρονη κόρη, την Ella Bleu, ενώ έχασε τον μεγαλύτερο γιό του, τον 16χρονο Jett, από καρδιακή προσβολή τον Ιανουάριο του 2008. Όπως είχε αποκαλύψει συγκλονισμένος ο Travolta, ο γιός του ήταν αυτιστικός και ο θάνατός του προήλθε λόγω μίας από τις συχνές επιληπτικές του κρίσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top