Φαίη Ξυλά: «δεν με απασχολεί η μητρότητα»

Τι αποκαλύπτει η Εύα από «Τα Μυστικά Της Εδέμ»

Φαίη Ξυλά: «δεν με απασχολεί η μητρότητα»

Μπορεί η Εύα που υποδύεται στα «Μυστικά Της Εδέμ» να έχει γίνει μανούλα, στην πραγματική της ζωή όμως η Φαίη Ξυλά δεν έχει νιώσει το βιολογικό ρολόι να χτυπά. Mάλιστα, όπως προσθέτει σε συνέντευξή της, ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγός της προγραμματίζουν τον ερχομό ενός παιδιού.

«Δεν με απασχολεί η μητρότητα για την ώρα. Φυσικά, θα ήθελα ένα παιδί από τον άνθρωπό που αγαπώ κάποια στιγμή στο μέλλον, αόριστα», δηλώνει η γοητευτική ηθοποιός στην εφημερίδα «Real News».

Παντρεμένη εδώ και λίγους μήνες με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, η Φαίη ξακαθαρίζει πως κανείς από τους δύο δεν μπαίνει στην λογική του προγραμματισμού.

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με την καριέρα μου. Ούτε υπήρχε στα όνειρά μου ή στους στόχους μου. Μου αρκεί να κάνω καλά τη δουλειά μου, πράγματα που με ευχαριστούν και γουστάρω», εξομολογείται η Φαίη που γνώρισε την αποθέωση μέσω της επιτυχημένης σειράς του Mega.

«Αν δεις την τηλεόραση σαν ξεπέτα, έτσι θα το εισπράξει και το κοινό. Πάντα υπάρχει χρόνος για να δουλέψεις ένα ρόλο», προσθέτει η ηθοποιός και δηλώνει αντίθετη στο να συμμετάσχει σε τηλεπαιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό. «Αν ήθελα να προσφέρω για καλό σκοπό θα μπορούσα να το κάνω μόνη μου ή μέσα από μια παράσταση, δίχως να χρειαστεί να το ανακοινώσω στην τηλεόραση», επισημαίνει.

Όσο για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζει; «έχω ανάγκη κάποιους να μ' αγαπούν και να τους αγαπώ. Σε αυτούς στηρίζομαι και σε αυτούς ά��λωστε καταλήγουν όλα. Από εκεί και πέρα ψάχνομαι», επισημαίνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top