Σκαρμούτσος: Δεν είμαι μόνος

Τι αποκαλύπτει ο κριτής του Master chef

Αποκαλυπτικός ήταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο κριτής του masterchef, παραδέχεται ότι αυτή την περίοδο δεν είναι μόνος του.

«Έχω το κοριτσάκι μου, που είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Δεν περνάμε πολλές ώρες μαζί, γιατί δεν έχω πολύ χρόνο, αλλά αυτό την κάνει και τόσο σημαντική, ότι καταλαβαίνει. Και αυτός είναι ένας λόγος για να μείνεις με έναν άνθρωπο. Όταν καταλαβαίνει τις ανάγκες σου και δεν γίνεται πιεστικός. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα σε μια σχέση. (…) Εννοείται ότι αγαπάει το σκύλο μου. Το αντίθετο για μένα είναι λόγος χωρισμού».

Όπως λέει ο ίδιος είναι άνθρωπος εκδηλωτικός και εκφράζει τα συναισθήματα του. «Δεν κρατάω ποτέ αυτά που έχω μέσα μου. Τις περισσότερες φορές τρώω τα μούτρα μου. Κάποιες άλλες μου “κάθεται”».

Όσο για το πρώτο πράγμα που κοιτά σε μια γυναίκα απαντά με χιούμορ και ειλικρίνεια. «Τα μάτια. Τα μάτια λένε πολλά. Όταν ήμουν πιο μικρός, δεν κοίταζα μάτια. Κοίταζα άλλα σημεία».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top