Το birthday party του Σάκη για την μικρή Αναστασία

Τα 2 κλείνει σήμερα η κορούλα του με την Κάτια Ζυγούλη

Το birthday party του Σάκη για την μικρή Αναστασία

Πιο χαρούμενος από κάθε άλλο πρωί ξύπνησε σήμερα ο Σάκης Ρουβάς, αφού η μικρή Αναστασία κλείνει τα δύο της χρόνια! Ο καρπός του έρωτα του τραγουδιστή με την Κάτια Ζυγούλη ήρθε στον κόσμο στις 2 Νοεμβρίου 2008 και έχει κλέψει την καρδιά του!

Με μπαμπά τον Σάκη και μαμά την Κάτια, η Αναστασία δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα από τα ομορφότερα μωρά επωνύμων, με τις ξανθιές μπούκλες και τα καταγάλανα μάτια της να κλέβουν τις εντυπώσεις...

Η κορούλα του ζευγαριού γεννήθηκε 3,6 κιλά και έκανε τους γονείς της να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους. Η βάφτισή της έγινε στην ιερά μονή Παντοκράτορος παρουσία 50 καλεσμένων και με νονά την Εμμανουέλα Παυλίδου, το «δεξί χέρι» της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη.

«Είναι ίδια με την Κάτια σε όλα», δηλώνει πανευτυχής ο Σάκης, που δεν σταματά λεπτό να φωτογραφίζει την μικρή, αλλά και να παίζει μαζί της στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που του απομένει. Άλλωστε, τις φωτογραφίες των διακοπών τους στα γαλανά νερά του Αιγαίου όλοι τις απολαύσαμε...

«Παίζουμε, τη βλέπω να χορεύει και να τραγουδάει, απολαμβάνω να μου λέει νέες δικές της λέξεις, να πηγαίνουμε βόλτες! Η αδυναμία που της έχω, κάμπτει τα μη και τα πρέπει», είπε πρόσφατα σε περιοδικό ο τραγουδιστής, που δεν διστάζει να φωνάξει ότι είναι... χαζομπαμπάς!

Σίγουρα, ο Σάκης σήμερα θα έχει ετοιμάσει τα καλύτερα για την μία από τις δύο γυναίκες της ζωής του...

Να τους ζήσει!!!

Δείτε στο βίντεο πρόσφατες φωτογραφίες του ζευγαριού και της μικρής...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top