Καλομοίρα: «Έχω περάσει από όλα τα νούμερα... από XS μέχρι XXL»

«Ο Γιώργος είναι ο αυστηρός στο σπίτι και τον ακούμε όλοι... κι εγώ μαζί»

Όσα είπε η Καλομοίρα στο Happy Day

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Καλομοίρα, η οποία μίλησε για τα κιλά που έχει φτάσει ανά διαστήματα, τα μυστικά της σχέσης της με τον σύζυγό της και το αν ενοχλείται πλέον από τα αρνητικά σχόλια. 

«Πριν μπω στο Fame Story είχα πάρει υποτροφία για το Πανεπιστήμιο, γιατί παίζω βιόλα. Έκανα πολλά πράγματα για να προσπαθήσω να πετύχω. Είχα στείλει ένα demo στον Puff Daddy. Με πήρε η αδελφή μου και μου είπε ότι γίνεται αυτό το reality. Της είπα ότι εγώ είμαι σοβαρή τραγουδίστρια, δεν πάω σε reality. Ο Θεός ξέρει πολύ καλά τι πρέπει ο καθένας μας να κάνει. Πρέπει να τον ακολουθούμε και να τον πιστεύουμε», είπε αρχικά η Καλομοίρα στο Happy Day. 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως τα περισσότερα χρήματα που κέρδισε από τη νίκη της στο Fame Story, τα έδωσε στους γονείς για να τους βοηθήσει. «Εγώ δεν ψωνίζω μάρκες και δεν ντρέπομαι να το πω. Τα περισσότερα χρήματα τα ξοδεύω στο φαγητό, στο ωραίο κρασί και στο μασάζ», εξομολογήθηκε.

«Έχω κάνει όλων των ειδών τις διατροφές. Κάνω κάθε μέρα 20 λεπτά γυμναστική. Έχω περάσει από όλα τα νούμερα από XS μέχρι XXL. Είχα φτάσει 90 κιλά. Αγαπώ την περιφέρεια που έχω, λέω στον εαυτό μου “όμορφη είσαι” και με την κυτταρίτιδα», αποκάλυψε.

Καλομοίρα για Γιώργο Μπούσαλη: «Eίναι ο αρχηγός στο σπίτι»

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε πως δεν είναι αυστηρή μαμά και λέει στον σύζυγό της να πάρει εκείνος τον ρόλο του «κακού». «Ο Γιώργος είναι ο αυστηρός στο σπίτι και τον ακούμε όλοι κι εγώ. Είναι ο άντρας της ζωής μου, ο καλύτερος μου φίλος και τον χρειάζομαι και με χρειάζεται. Είναι αρχηγός», ανέφερε η Καλομοίρα.

Καλομοίρα: Τα γέλια του σύζυγου της με την περιγραφή της σε συνέντευξη

«Όταν έρχεται στο σπίτι κάνω κωλοτούμπα, λες και ήρθε ο βασιλιάς μου», πρόσθεσε. 

«Εγώ ζηλεύω πιο πολύ από τον Γιώργο. Μοντέλο από την Ελλάδα του έστελνε μηνύματα. Δε θα πω ονόματα, δεν της μιλάω πλέον πολύ. Έχω κρατήσει απόσταση, διότι με πείραξε αυτό», εξομολογήθηκε.

Καλομοίρα για τον τίτλο του «καλού παιδιού»

«Επειδή κάποιος από την οικογένειά μου είχε πληγωθεί πάρα πολύ και ήθελε την προσοχή, καταλαβαίνω πώς μπορεί μία πρόταση να τον κάνει να υποφέρει. Πλέον δίνω παραπάνω προσοχή σε αυτό, κατανοώ τα συναισθήματα του άλλου», δήλωσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια, για την ταμπέλα του «καλού παιδιού».

Καλομοίρα: Απαντά για τα αρνητικά σχόλια για τις αισθητικές παρεμβάσεις

Καλομοίρα: «Μετά από 20 χρόνια δε με νοιάζει η γνώμη των ανθρώπων του χώρου»

«Μου πήρε 20 χρόνια να μη με νοιάζει η γνώμη που έχουν οι άνθρωποι του χώρου για μένα, όχι του κόσμου. Στον χώρο πάντα ήθελα τον σεβασμό. Δε με πειράζουν πια τα μηνύματα, ξέρω ποια τα γράφουν με αγάπη. Μου στέλνει, ας πούμε, η αδελφή μου και μου λέει: “σταμάτα το μπότοξ”. Μικρότερη με πείραζαν», παραδέχτηκε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top