Ιφιγένεια Τζόλα: Η ηλικία, το βιογραφικό και η ομοιότητα με την αδελφή της!

Το Instagram της «Βασιλικής» από τη Γη της Ελιάς

Δείτε όσα είπε παλιότερα η Ιφιγένεια Τζόλα στο Breakfast@Star

Εκτός από ταλαντούχα είναι και πολύ όμορφη -διαθέτει την κλασική μεσογειακή ομορφιά- με ένα πλούσιο βιογραφικό κι ας διανύει τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 20.

Σκηνή της Ιφιγένειας Τζόλα από τη σειρά Η Γη της Ελιάς

Σκηνή της Ιφιγένειας Τζόλα από τη σειρά Η Γη της Ελιάς

Ο λόγος για την Ιφιγένεια Τζόλα, τη «Βασιλική» από τη Γη της Ελιάς, έναν από τους πιο αγαπητούς ρόλους στη σειρά του Mega. Παρά τη σχετικά μικρή πορεία στην υποκριτική, έχει κάνει αρκετές αξιόλογες δουλειές στην τηλεόραση και, μάλιστα, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ποια είναι η Ιφιγένεια Τζόλα - Το βιογραφικό της 

Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 2000. Ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου και σε λίγες ημέρες θα γίνει 24 ετών.

Έχει ύψος 1,67 και βάρος 45 κιλά. « Θα ήθελα να πάρω 3-4 κιλά για αυτό αυτή την περίοδο που είμαι σε διακοπές την περνάω στο σπίτι με φαγητό και πολύ ύπνο», δήλωσε σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η Ιφιγένεια Τζόλα με την αδερφή της, Ρενέ

Η Ιφιγένεια Τζόλα με την αδερφή της, Ρενέ /Φωτογραφία Instagram

Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, τη Ρενέ, την οποία αγαπάει πολύ, ενώ συχνά μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram.

Ιφιγένεια Τζόλα: «Δώρο η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου»

Στον ελεύθερο της χρόνο κάνει συγχρονισμένη κολύμβηση κι όποτε προλαβαίνει scuba diving. Της αρέσουν πολύ τα extreme sports.

Η σχέση της με την υποκριτική ξεκίνησε στα οκτώ της χρόνια, όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε παιδική ηλικία στην πολυσυζητημένη σειρά Έχω ένα μυστικό, που προβλήθηκε στον Alpha.

Η Ιφιγένεια Τζόλα με τον Γιάννη Στάνκογλου στην παρουσίαση της σειράς Το Νησί το 2010

Η Ιφιγένεια Τζόλα με τον Γιάννη Στάνκογλου στην παρουσίαση της σειράς Το Νησί το 2010 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια ακολούθησε ο ρόλος της μικρής Άννας στην επιτυχημένη σειρά To Νησί του Mega, το 2010.

Τις σεζόν 2019-2020 και 2020-2021 την απολαύσαμε στον ρόλο της ατίθασης «Ιφιγένειας» στις 8 Λέξεις, ενώ εδώ και τρεις σεζόν την απολαμβάνουμε στη σειρά Η Γη της Ελιάς στον ρόλο της «Βασιλικής Καπερνάρου».

Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα από το κρεβάτι του νοσοκομείου /Φωτογραφία Instagram

Τον Αύγουστο του 2023 δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι ενώ στο χέρι της έχει τοποθετηθεί «πεταλούδα» και σωληνάκι. «Πας για surprise party και κάνεις εσύ το surprise» έγραψε χαρακτηριστικά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Λίγες ώρες αργότερα, έχοντας λάβει πολλά μηνύματα από τους followers της στο Instagram, αποκάλυψε πως έπαθε αλλεργικό σοκ στο πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού Ζωής Γεράζη.

Ιφιγένεια Τζόλα: Η απόφαση να γίνει ηθοποιός

«Το ταξίδι μου στο χώρο ξεκίνησε στην ηλικία των 8 ετών, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι η υποκριτική ήταν η δουλειά με την οποία ήθελα να ασχοληθώ και από την οποία πλέον αποκομίζω ευχάριστες και παραγωγικές στιγμές.

Έμαθα από νωρίς να είμαι πειθαρχημένη, να σέβομαι και να εκτιμώ τους συνεργάτες μου. αλλά και να παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου και τον εαυτό μου. Θεωρώ άλλωστε ότι ο κάθε ρόλος κρύβει κατά κάποιον τρόπο μια υπαρκτή αλήθεια»

Εκτός από ηθοποιός, η Ιφιγένεια Τζόλα θα μπορούσε να είναι και... μοντέλο!

Εκτός από ηθοποιός, η Ιφιγένεια Τζόλα θα μπορούσε να είναι και... μοντέλο! /Φωτογραφία Instagram

«Το ενδιαφέρον μου για την υποκριτική είχε γίνει αισθητό από πολύ μικρή ηλικία, καθώς προσπαθούσα να μιμηθώ καθετί που αιχμαλώτιζε το ενδιαφέρον μου, είτε επρόκειτο για παιδικό τραγούδι είτε για σκηνή από σειρά ή ταινία. Έτσι γράφτηκα σε πρακτορείο και λίγο μετά μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστώ για τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, τον οποίο εντέλει έκλεισα», δήλωσε σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello!.

Ιφιγένεια Τζόλα: Με τον Αντρέα Γεωργίου κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

Ιφιγένεια Τζόλα: Με τον Αντρέα Γεωργίου κατά τη διάρκεια γυρισμάτων /Φωτογραφία Instagram

Ιφιγένεια Τζόλα: Η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου

«Με είχε δοκιμάσει ο Αντρέας Γεωργίου σε τρεις σκηνές. Το μόνο που ξέρω, από ό,τι μου είχε πει, είναι πως είχα το νούμερο 1 στο κάστιγγκ, Με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στην Κύπρο όπου γίνονταν τα γυρίσματα κι αμέσως είπα “Ναι”. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη, ούτε ένα “Αχ, θα αφήσω τη ζωή μου στην Αθήνα”. Ήταν σαν ένα όνειρο μου να γινόταν πραγματικότητα και δε θα το άφηνα. Όπου χρειαζόταν θα πήγαινα

Ιφιγένεια Τζόλα: «Δώρο η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου»

Θυμάμαι να περνάω μια ολόκληρη ημέρα προβάροντας τη φράση του σεναρίου “Ξηγήθηκε φιστικοβούτυρο”, που ήταν εντελώς ξένη προς εμένα, για να μου γίνει οικεία. Θέλω να είμαι εντάξει με τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με τον κ. Γεωργίου, τον οποίο θαυμάζω», αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη για τον Αντρέα Γεωργίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top